Xbox Live Gold Games juli 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Zoals iedere maand vertelt Microsoft ons wat er komende maand allemaal gratis te spelen is. Althans, als je een Xbox Live Gold abonnement hebt. Wij brengen je de Xbox Live Gold Games juli 2018. En er zit weer voor iedereen wat tofs bij.

  Assault Android Cactus

  Deze maand trappen we op de Xbox One af met Assault Android Cactus. In deze hectische twin stick shooter kies je een van de negen beschikbare helden om vervolgens de hele tent kort en klein te schieten. Dat mag je doen in talloze ruimtelevels en bovendien hoeft het niet alleen.

  Assault Android Cactus is namelijk met maximaal vier spelers te spelen in een lokale of online co-op modus. De game is ook geoptimaliseerd voor Xbox One X, wat betekent dat je in 4K kunt genieten van al dat shootergeweld!

  Death Squared

  Waar je in Assault Andoid Cactus vooral aan het schieten bent, is dat in de Xbox One game Death Squared wel anders. Deze game draait namelijk om het puzzelen. En dat doe je met twee vierkante robots die allebei naar een rond doel moeten.

  Ieder foutje wordt genadeloos afgestraft in deze game, die nogal wat van je brein en ruimtelijk inzicht vergt. Je krijgt in de ruim 80 levels onder andere lasers voor je kiezen die koste wat het kost vermeden moeten worden.

  Virtua Fighter 5 Final Showdown

  Van schieten en puzzelen op de Xbox One gaan we over naar bruut geweld met blote vuist in Virtua Fighter 5 Final Showdown op de Xbox 360. Deze game, die overigens Xbox One compatible is, is het vijfde deel in de Virtua Fighter serie. En dan de ultieme versie van dat deel!

  Want alle 19 beschikbare vechters trekken de handschoenen aan en betreden de ring in deze SEGA game. Met telkens verschillende levels qua opbouw, een singleplayermodus en een online multiplayer modus kun je met deze game nog wel een tijdje je lol op!

  Splinter Cell: Conviction

  De vierde en laatste game die we deze maand mogen spelen is Splinter Cell: Conviction voor de Xbox 360. Deze game laat je weer in de huid kruipen van Sam Fisher die aanvankelijk lekker op een terrasje zit te genieten. Maar al snel wordt hij terug de actie in gesleurd en moet hij weer op pad om terroristen én Third Echelon, zijn voormalig werkgever, aan te pakken.

  Zoals vanouds doe je dit door rond te sluipen en vijanden stilletjes uit te schakelen waar het kan. Daarvoor heb je de nodige gadgets tot je beschikking zoals een infrarood kijker. Daarbij is je vertrouwde pistool met dempen natuurlijk ook weer beschikbaar, maar kun je zaken ook wat bruter aanpakken door doelwitten in een serie uit te schakelen met kogels of de blote vuist. De game is op Xbox 360 en Xbox One te spelen in zowel singleplayer als multiplayer.

  We mogen dus schieten, puzzelen, vechten en sluipen in deze Xbox Live Gold Games maand. Zoals gebruikelijk vervangen deze vier games de titels van afgelopen maand en zijn ze de hele maand beschikbaar.

  Virtua Fighter 5 Final Showdown

  Verkijgbaar vanaf 6 june 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.