Xbox Live Gold Games augustus 2018 - Wat spelen we deze maand?

Article
maandag, 30 juli 2018 om 10:29
xgn google image
Het is weer een nieuwe maand en dus mogen Xbox bezitters met een Gold abonnement weer aan de slag met gratis games. Welke games dat deze maand zijn vertellen wij je in deze Xbox Live Gold games update! Deze maand is het racen, platformen, griezelen en knokken geblazen op de Xbox.

Fora Horizon 2 – 10th Anniversary Edition

De eerste game in deze Xbox Games With Gold maand is een racegame. En dan niet zomaar eentje. Forza Horizon 2 is een geweldig ogende racegame die exclusief voor Microsofts console is uitgekomen.
De racegame biedt je meer dan 200 autos waarin je Italië en Frankrijk kunt verkennen in diverse uitdagende races. En het is niet zomaar Fora Horizon 2, maar de 10th anniversary edition. En dat betekent allerlei extra’s zoals nieuwe bolides waarin je kunt rondscheuren. De game is beschikbaar van 1 tot 31 augustus.
136660

For Honor

Voor de vechtrsbazen onder ons is augustus ook een mooie maand om een Xbox Gold abonnement te hebben. For Honor laat je namelijk met diverse krijgers tegen elkaar vechten. Kies bijvoorbeeld een samoerai een viking of een ridder en sluit je aan bij andere spelers van dezelfde groep om de anderen een kopje kleiner te maken.
For Honor is een game die nog steeds uitbreidingen krijgt en nog volop gespeeld wordt door mensen van over de hele wereld. En dit is je kans om gratis met de game aan de slag te gaan!
136661

Dead Space 3

Op de Xbox 360 kun je deze maand rekenen op een heleboel angstzweet. Dead Space drie is namelijk een horrorgame in hart en nieren. Je kruipt in de huid van Isaac Clarke, een monteur die te maken krijgt met een invasie van buitenaardse wezens. En die hebben niet veel goeds in de zin.
De game biedt je alle soorten horror die je maar kunt bedenken, van jump scares tot regelrechte terror. Maak je maar klaar om niet alleen van de zon te zweten, maar ook van de gebeurtenissen op je beeldscherm.
136662

Disney Epic Mickey 2: The Power of Two

Als laatste game in deze Xbox Live Gold Games update komt Epic Mickey 2 voorbij. In dit tweede deel van het avontuur van Mickey Mouse ga je weer op pad met Disney bekende personage. En dit keer wordt hij bijgestaan door Oswald the Lucky Rabbit, het eerste personage van Disney.
Al platformend moet je je een weg banen door The Wasteland , een omgeving met allerlei vergeten Disney figuren. Met je magische kwast kun je de wereld weer kleur geven en op doen leven. Het is een bijzonder tof avontuur waarin samenwerking centraal staat.
Met deze Xbox Live Gold Games kunnen we deze maand aan de slag. Let wel niet alle titels zijn vanaf 1 augustus beschikbaar. Dus check regelmatig wanneer Microsoft deze vier games aanbiedt.

Populair Nieuws