Xbox Live Games with Gold november - Wat spelen we deze maand?

  Oktober is voorbij. De herfst begint aan zijn einde te komen en de winter komt steeds dichterbij. Sommigen zullen niet klaar zijn voor de winter, maar wij zullen je opvrolijken. Hoe? Met de Xbox One Live Gold games van november.

  Battlefield 1

  Gevechten, Franse steden en Italiaanse Alpen. Battlefield 1 heeft al deze ingrediënten en heeft er een fantastisch mengsel van gemaakt. Een wereld vol met oorlog en unieke ervaringen. De Eerste Wereldoorlog was vreselijk en dat is wat deze game naar voren brengt. Na het spelen van deze game zal je nooit meer zeggen dat je in die tijd had willen leven.

  In onze review over Battlefield 1 scoorde de game een dikke negen. De game verdiende dit cijfer door de fantastische multiplayer en de erg vermakelijke singleplayer. De fantastische chaos maakt Battlefield 1 top. Vanaf 1 november is deze game te downloaden voor de mensen die beschikken over een Xbox One Live Gold abonnement.

  Race The Sun

  Bestuur een ruimteschip en overleef talloze obstakels. Zolang je in het zonlicht blijft heb je een constante snelheid. Denk er maar niet aan om het zonlicht te verlaten. Zodra je in de shaduw treedt zal je snelheid verlagen. Hierdoor heb je sneller de kans tegen objecten aan te komen en het spel te verliezen. Ga de strijd aan met de schaduw en verlies niet.

  Race The Sun is een goed ontvangen en vermakelijke game. Haal alle missies en behaal een steeds hoger level in de game. Het is ook mogelijk om een doolhof achtige missie te spelen in het “apocalypse” level, die je misschien wel meer dan een keer moet spelen om te halen. Vanaf 1 november is Race The Sun gratis beschikbaar voor Xbox One Live Gold leden.

  Assassin’s Creed

  Desmond wordt gevangen genomen en terug naar de middeleeuwen gebracht door een kwaadaardige organisatie genaamd Abstergo. In de middeleeuwen neemt Desmond de rol aan van Ibn-La’Ahad in een Kruistocht. Het is jouw taak om de Tempeliers uit te schakelen, nadat ze jouw broeders hebben vermoord.

  Het is lang geleden dat deze game uitkwam, maar het lijkt als de dag van gisteren. In 2007 kwam de eerste game van Assassin’s Creed uit die met een 8,8 is beoordeeld in onze review over de game. Je kijkt je ogen de gehele game uit en wordt terug naar het verleden gebracht in zowel de game, als in het echt doordat het al zo’n tijd geleden is dat die uitkwam. Vanaf 16 november is Assassin’s Creed te downloaden voor Xbox One Live Gold abonnement leden.

  Dante’s Inferno

  Gebruik de zeis van Magere Hein om al je vijanden tot moes te slaan. Het hoofdkarakter heet Dante, die alle gevechten en puzzels in het spel moet oplossen. Hij heeft Magere Hein vermoord en gebruikt zijn wapen om nu anderen te doden. Naast de zeis van Magere Hein heeft Dante ook een heilig kruis (die hij na al die moorden zeker nodig heeft) dat energie afschiet. Verder heeft Dante een hoop magische spreuken onder zijn mouw verstopt zitten.

  Deze game begint tijdens de Derde Kruistocht en klinkt ontzettend duister. Dat is de game ook zeker, maar naast duister is de game ook zeker vermakelijk. Geniet van het verzamelen van zielen en doden (aangezien dat helaas niet in het echt kan) en behaal al je opdrachten. Deze game is te downloaden vanaf 16 november voor Xbox One Live gold members.

  Welke Xbox Live Gold november games ga jij spelen?

  Er komen ontzettend leuke games uit in november, welke ga jij spelen? Laat het weten in een reactie hieronder!

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.