Toffe Fallout 76 B.E.T.A. locaties - de toerist uithangen in de bèta

Article
donderdag, 01 november 2018 om 12:12
xgn google image
Fallout 76 komt eraan, maar voordat iedereen massaal het post apocalyptische West Virginia in mag trekken is er een bètaperiode voor de game. Mensen die de game voorbesteld hebben kunnen alvast aan de slag met de game. Wij gingen op verkenningstocht en zochten een paar toffe Fallout 76 B.E.T.A. locaties die je zeker gezien moet hebben!
In Fallout 76 gaan spelers de wijde wereld in nadat ze een avondje doorgehaald hebben in Vault 76. Een hele nieuwe wereld vol loot en vijanden wacht op iedereen, maar ook een wereld waar het nodige aan toffe locaties te vinden is. West Virginia is verdeel is zes regio’s waarin wij rondliepen om jou wat toffe plekjes aan te wijzen.

5. Vault Tec University

De eerste van de toffe Fallout 76 B.E.T.A. locaties die je bezocht moet hebben is de Vault Tec University. Misschien zit je er helemaal niet te wachten om naar school te gaan in een game, maar de Vault Tec leeromgeving is net even wat toffer dan de standaard school. Buiten de universiteit staat een enorm beeld in Fallout stijl. Hoe is de school van binnen?
Daar moet je zelf achter komen. Hoe dan ook, de school is zeker een bezoekje waard, maar zorg wel voor voldoende munitie en een goede uitrusting voordat je naar binnen gaat! Wie weet steek je nog wat op. De universiteit ligt in de regio The Forest, waar ook Vault 76 ligt. Zodra je een plaatsje genaamd Morgantown ziet, ben je in de buurt.
141480 1

4. Nuka Cola Factory

Als je bekend bent met Fallout games, dan weet je dat de franchise er een heel eigen digitaal colamerk op nahoudt: Nuka Cola. De flesjes van dit colamerk zijn overal in de games te vinden, maar op één plek in Fallout 76 B.E.T.A. is er wel een hele dikke voorraad cola te bemachtigen. Dit is natuurlijk de Nuka Cola fabriek waar het chemische goedje geproduceerd werd.
De fabriek ligt iets ten zuidwesten van Vault 76, voorbij Point Pleasant. Als je de fabriek in gaat kun je er zeker van zijn dat je met een goede voorraad cola en de nodige gaatjes in je tanden weer naar buiten stapt, maar pas wel op de omgeving. De Nuka Cola Factory is namelijk niet de meest veilig plek in West Virginia. Er wandelen binnen zelfs een paar unieke vijanden rond met een wel hele dikke huid.
141482

3. Mothman Museum in Point Pleasant

Voordat je de Nuka Cola Factory bezoekt komt je voorbij Point Pleasant. Dit is een klein dorpje ten oosten van Vault 76. Op zich is dit dorpje niet zo heel bijzonder, maar er is wel een bijzonder plekje te bezoeken in dit dorpje. Zeker als je van musea houdt. Point Pleasant heeft namelijk de toeristische attractie genaamd het Mothman Museum dat om een mysterieus figuur uit West Virginia draait.
Dit museum is tof omdat het een heerlijk enge uitstraling heeft en zelfs een heuse Mothman bevat. Daar is de naam van het museum ook naar. Voordat je het museum bereikt stuit je wel op behoorlijk wat weerstand, maar daar deins je in Fallout 76 niet voor terug. Zeker niet als je bedenkt dat iedere vijand die je afmaakt je weer ietsje sterker maakt en je aan het einde van de rit een berg aan munitie bezit, wat in de Nuka Cola fabriek weer erg handig is.
141483

2. Toxic Valley - verlaten pretpark

In de Toxic Valley regio, of eigenlijk net even daarvoor, vind je een verlaten pretpark. Dit pretpark is niet heel moeilijk te vinden, gezien het op de Fallout 76 B.E.T.A. map aangeduid wordt met een enorme draaimolen. Zodra je richting deze draaimolen wandelt kom je vanzelf het pretpark tegen.
Pas wel op wanneer je het pretpark in wandelt, want zo verlaten dat het er op afstand uitziet is het in realiteit niet. Het pretpark kan voor een flinke uitdaging zorgen als je nog niet zo hoog in level bent. Ondergetekende liep er redelijk nietsvermoedend naar binnen en moest uiteindelijk vluchten voor zijn leven. Het pretpark bevat behoorlijk sterke vijanden, maar welke dat zijn verklappen we niet.
141484

1. Ash Heap - brandende mijnen

Helemaal in het zuiden van West Virginia kom je op een gegeven moment de regio Ash Heap tegen. We hoeven je niet te vertellen wat hier gebeurd is, want de naam verraadt alles eigenlijk al. De regio is na alle jaren radioactiviteit nog steeds een heerlijk warme plek om te vertoeven.
Alleen dan niet een met zon, zee en strand. Ashlands is een dorre vlakte waar je onder andere allerlei mijnen kunt vinden. In de Ash Heap regio vind je ook behoorlijk indrukwekkende graafmachines die deze omgeving zo tof maken. Zoals in iedere regio in de Fallout 76 B.E.T.A. wandelt er ook hier een heleboel gespuis rond die je mogelijk in vuur en vlam zetten.

Er zijn nog veel meer toffe Fallout 76 B.E.T.A. locaties te vinden

De Fallout 76 B.E.T.A. loopt voor Xbox One spelers al even, namelijk vanaf 24 oktober en de PlayStation 4 en pc spelers mochten er vanaf 30 oktober mee aan de slag. De stress test is bedoeld om bugs uit de game te halen en loopt tot 4 november.
Fallout 76 komt op 14 november uit voor PlayStation 4, pc en Xbox One.

Populair Nieuws