Xbox Live Games with Gold december 2019 - de laatste vier van het jaar

  Black Friday is nog niet voorbij of er staan weer vier gratis Xbox games klaar. Tenminste, als je een Xbox Live Gold abonnement hebt. Het is december, de laatste maand van het jaar en dat betekent nog één keer vier gratis games om van te smullen. Welke games spelen we deze maand?

  Jurassic World Evolution

  Als je een dinoliefhebber bent en de Jurasssic World films kent weet je wat je van deze game mag verwachten:een pretpark vol dinosaurussen op een heerlijk warm eiland. Alleen dit keer sta jij aan het roer van het park. Welke dino's zet je waar op het eiland en hoe hou je de bezoekers tevreden zodat ze naar jouw prehistorische dierentuin blijven komen?

  Jurassic World Evolution is een pretparksimulator die je, naast het managen van je eigen park, dinosaurussen laat maken. Door DNA te kruisen en de juiste paleontologen in te zetten speel je telkens dino's vrij. De ene dinosaurus bestond ooit echt, maar anderen zijn zoals in de films gekruid tot een hele nieuwe soort. Bij veel van je dieren kun je ook de levensduur of de snelheid en kracht van de prehistorische dieren aanpassen. Pas wel op dat ze niet uitbreken!

  Jurassic World Evolution is gratis te krijgen tussen 16 december en 15 januari voor Xbox One.

  Insane Robots

  De eerste game die we deze maand gratis mogen spelen is Insane Robots. In deze kaartgame vecht jij met je robot tot de dood tegen andere robots. Dit doe je telkens in één- op één gevechten waarbij je in willekeurige arena's de tegenstander af moet troeven. Insane Robots heeft een Single-player modus van ruim 15 uur waarin je op jacht gaat naar een boosaardige robot. Daarnaast kun je de game tegen andere spelers spelen om te zien wie de beste kaarten heeft.

  Insane Robots is de hele maand december gratis te downloaden voor Xbox One.

  Toy Story 3

  Als je de avonturen van Disney films tof vindt dan is er deze maand een toffe game beschikbaar voor je op zowel de Xbox 360 als de Xbox One. Toy Story 3 is het derde game avontuur rondom het levende speelgoed van Disney. Jij mag met Woody, Buzz Lightyear, meneer aardappelhoofd en de andere speeltjes aan de slag in deze vrolijke avonturengame.

  Doorloop de gebeurtenissen uit de derde film, ontdek alle hoekjes en gaatjes van Andy's kamer en de wereld daaromheen. Onderweg kom je allerlei gekke situaties tegen die je met gezond verstand en wat puzzelplezier moet oplossen.

  Toy Story 3 is tussen 1 en 15 december gratis te downloaden.

  Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate

  De laatste game die we dit jaar gratis krijgen Xbox Gold lid is Castlevania Lords of Shadow - Mirror of Fate. Deze game speelt zich af tussen het eerste en tweede deel van Lords of Shadow en doet de klassieke platform stijl van Castlevania aan. De game draait niet om Dracula, maar om een jonge Belmont die op jacht gaat naar Dracula.

  Wat hij aantreft is een kasteel vol verrassingen en gevaren. Al platformend en puzzelend moet jij je weg door het kasteel vinden en verschillende taaie vijanden en bizarre bazen verslaan. Bereik jij het einde van het kasteel zonder je laatste adem uit te blazen?

  Mirror of Fate is de tweede helft van december gratis te downloaden voor Xbox 360 en Xbox One.

  Xbox Live Games with Gold December 2019 - Variatie ten top

  Met deze vier games sluit Microsoft 2019 wat betreft gratis games voor leden af. Het is een milde afsluiting van het jaar, waarin niet echt blockbusters van games te vinden zijn. Genoeg variatie biedt Microsoft met deze titels wel. Welke game ga jij deze maand spelen?

  Toy Story 3

  Verkijgbaar vanaf 16 july 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.