Xbox Live Deals with Gold: Max Payne en meer Rockstar

Article
dinsdag, 17 juni 2014 om 9:30
xgn google image
Rockstar maakte tijdens de E3 geen nieuwe games bekend, maar wel dat GTA V naar next-gen komt. Microsoft viert dat feitje door deze week in de Xbox Live Deals with Gold diverse Rockstar-titels te stoppen.

Max Payne 3

Releasedatum: 18 mei 2012
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Sebastiaan Quekel
"Max Payne 3 mag dan wel niet zo revolutionair zijn als het origineel, toch behoort dit derdepersoons schietspel tot de top van de huidige generatie shootergames. Rockstar heeft de fundamentele basis – tien jaar geleden gestart door Remedy – perfect opgepakt en tot in de puntjes geperfectioneerd. Fenomenale animaties, ijzersterke shoot-outs, een singleplayer van formaat: het is wat we tien jaar terug al zagen, maar nu correct is overgezet naar de hedendaagse techniek. Los van een paar oneffenheden als wat presentatiefoutjes, vervelende checkpoints en het missen van variatie, is er weinig op Max Payne 3 aan te merken. En ben je klaar met die achtbaanrit van een singleplayer, dan staat de online multiplayer nog op je te wachten."
Cijfer XGN: 8.5
Normale prijs: €19,99
Gold Exclusieve-prijs: €4,99
Max Payne 3

Max Payne 3: Rockstar Pass

Releasedatum: 15 mei 2012
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & avontuur
Review XGN: -
“Met de Rockstar Pass voor Max Payne 3 kun je alle uitbreidingspakketten voor Max Payne 3 met korting kopen. Alle uitbreidingspakketten zullen vanaf de release van de game tot eind 2012 worden uitgebracht. De Rockstar Pass geeft je meteen toegang tot de nieuwste Multiplayer-kaarten, speltypen, bursts, items, speelbare personages, uitdagingen en meer – direct vanuit de game. Als je deze Rockstar Pass koopt, wordt alle toekomstige content die hier deel van uitmaakt vanaf het moment dat het uit is in de game beschikbaar. NIET DOWNLOADEN van Xbox LIVE Marketplace; anders moet je dubbel betalen. Max Payne 3 vereist om te spelen (apart verkrijgbaar). Xbox LIVE Gold-lidmaatschap vereist om te spelen (apart verkrijgbaar).” Bron: Microsoft
Cijfer XGN: -
Normale prijs: €14,99
Gold Exclusieve-prijs: €3,74
Max Payne Rockstar

Red Dead Redemption

Releasedatum: 21 mei 2010
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & avontuur, shooter
Review XGN: door Theo Weber
"Rockstar heeft met Red Dead Redemption weer een heerlijke game neergezet, waarin het eigenlijk aan niets ontbreekt. Als je een titel zoekt die missies in overvloed biedt, ben je bij RDR aan het juiste adres. Je zit ook goed als je een game zoekt die er simpelweg goed uitziet en een goede soundtrack heeft, en als laatste word je niet teleurgesteld als je een lekkere multiplayer ervaring zoekt, want ook hier weet de game je bezig te houden. Wat zijn dan de nadelen van de game zou je zeggen? Nou, het wil er wel eens op lijken dat je niet echt vordert in het verhaal en door de Dead Eye kracht wil de uitdaging nog wel eens afnemen. Dat zijn echter zulke kleine puntjes, dat Red Dead Redemption gewoon een must have is voor iedereen."
Cijfer XGN: 9,5
Normale prijs: €29,99
Gold Exclusieve-prijs: €7,49
Red Dead Redemption

Midnight Club: LA

Releasedatum: 6 juli 2010
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & avontuur, Racing & Vliegtuigen
Review XGN: door XGN
“Vooralsnog is Midnight Club: Los Angeles de beste racegame van 2008. Met veel features en gameplaymodi weet deze game een gevarieerde game ervaring te bieden. De game heeft een leuke stijl en de game racet ongelofelijk lekker weg, wat natuurlijk essentieel is in een racegame. Bovendien ziet de game er zeer gelikt uit en heeft een fantastisch soundtrack. Dit is een topgame, die je als race fan niet mag missen!."
Cijfer XGN: 9,0
Normale prijs: €14,99
Gold Exclusieve-prijs: €3,74
Midnight Club LA

Bully Scholarship Edition

Releasedatum: 1 september 2010
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Hugo Welkers
“Ondanks het leuke concept en de toch redelijke hoeveelheid goede vernieuwingen, loopt Bully: Scholarship Edition op grafisch gebied toch een beetje achter op andere games die in de afgelopen maanden zijn verschenen. Voornamelijk de kleine details lijkt weinig aandacht aan besteed te zijn. Ook de framerate vertoont zo nu en dan drops als een nieuw gebied ingeladen wordt, wat in het huidige tijdperk van gaming eigenlijk niet meer thuishoort. Buiten deze kleine, maar desondanks opvallende en irriterende fouten, is Bully: Scholarship Edition een heerlijk spel dat de oudere generatie gamers het middelbareschool gevoel laat herbeleven en tevens de jongere gamers een prachtig voorbeeld geeft van hoe je nou eigenlijk op school zou moeten handelen om een beetje respect af te dwingen. Bully: Scholarship Edition faalt absoluut niet, maar had door een aantal technische verbeteringen één van de toppers van dit jaar kunnen worden. Wij hopen in ieder geval op een vervolg van deze pestkop!”
Cijfer XGN: 8,0
Normale prijs: €14,99
Gold Exclusieve-prijs: €3,74
Bully

L.A. Noire

Releasedatum: 20 december 2011
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Tom Boshouwers
“Ondanks de bugs zijn het toch telkens de pluspunten die overwinnen. L.A. Noire biedt ons een nieuwe ervaring die goed uitpakt. Het onderzoek doen en het ondervragen van verdachten is erg leuk en voor je het weet ben je dan ook al door de game heen, ondanks dat deze zeker niet kort is. Je zit constant op het puntje van je stoel en wordt compleet meegesleurd door de geweldige sfeer. L.A. Noire is daarmee een erg geslaagde game geworden die ons onderzoek doorkomt met een grote pluim.”
Cijfer XGN: 9,0
Normale prijs: €29,99
Gold Exclusieve-prijs: €7,49
LA Noire

Deadfall Adventures

Releasedatum: 6 december 2013
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Theo Weber
“Al met al is Deadfall Adventures niet een hele slechte game, maar het is ook niet te zeggen dat het een nou een denderend succes is. Het spel slaat op bijna alle vlakken wel ergens de plank mis. Grafisch is het leuk, maar de animaties zijn tergend slecht. De personages zijn ook niet echt top en de clichés gutsen van je scherm op alle vlakken. Dan ontbreekt er de originaliteitsprijs bij de wapens en komt het stukje jatwerk uit Alan Wake ook nog om de hoek kijken. Nee, Deadfall Adventures had eigenlijk beter in een donkere grot kunnen blijven zitten.”
Cijfer XGN: 5,0
Normale prijs: €49,99
Gold Exclusieve-prijs: €9,99
Deadfall