Xbox Live Deals of the Week: Aliens, aliens en... aliens!

Article
woensdag, 28 mei 2014 om 12:48
xgn google image
De Xbox Live Deals of the Week komen deze week vooral met heel veel Alien spellen. En voor de afwisseling ook nog Star Trek, Lost Planet 3 en Earth Defense Force 2025.

Earth Defense Force 2025

Releasedatum: 18 februari 2014
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: -
"Kruip in de huid van een EOF-soldaat en ga de strijd aan met buitenaardse krachten, die na zeven jaar terugkeren om de aarde opnieuw aan te vallen. Maar deze wezens hebben nu verbeterde wapens, waardoor de Earth Defense Force het zwaarder krijgt dan ooit."
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 64,99
Gold Exclusieve-prijs: € 43,54
Earth Defense Force 2025 screenshot

Star Trek

Releasedatum: 26 april 2013
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: door Theo Weber
"De film uit 2009 was dus geweldig en dat kan ongetwijfeld ook over de aankomende film van J.J. Abrams gezegd worden, maar de game doet hier niet aan mee. Het is een typerende filmgame op alle vlakken. Slecht afgewerkte graphics en besturing gooien op ieder moment roet in het eten en dan komt daar nog een stukje lineaire gameplay bovenop. Het grafische gedeelte is bij een filmgame misschien niet het grootste punt, maar voor de rest had de game veel beter afgewerkt moeten zijn."
Cijfer XGN: 4.5
Normale prijs: € 19,99
Gold Exclusieve-prijs: € 6,59
Star Trek 2013 game screenshot

Aliens: Colonial Marines

Releasedatum: 11 juni 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: door Rox van der Helm
"Het is pijnlijk, maar helaas komt Aliens: Colonial Marines niet goed uit de verf. Van Gearbox Software, een ontwikkelaar die recent nog goed bezig was met Borderlands 2, verwacht je als speler meer, veel meer. De game is authentiek qua omgevingen, maar qua sfeer allerminst. Veel surival horror momenten zijn er niet en daardoor blijft er weinig meer over dan een standaard shooter. En zelfs dan geldt dat deze shooter onder doet voor andere genregenoten door bugs, grafische pulp en een achterhaalde besturing. Een multiplayer, die op zich best ok is als je er voor gaat zitten, kan de game maar moeilijk uit het slop trekken. Voor de co-op liedhebbers is het toegestaan de game eens uit de budgetbak te plukken, maar voor nu wint EA's Dead Space 3 als het gaat om een gedegen horror actiegame."
Cijfer XGN: 5.0
Normale Prijs: € 29,99
Gold Exclusieve-prijs: € 7,49
Aliens: Colonial Marines screenshot

Alien Hominid HD

Releasedatum: 23 juni 2010
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & Avontuur, Platform
Review XGN: -
"Alien Hominid is met Alien Hominid HD nu ook te spelen in high definition. Je speelt een Hominid, die golven van aanvallen van geheime agenten moet overleven. Je kunt deze vijanden omver shieten met een krachtige blaster, maar ook van dichtbij neersteken met je mes of ze verrassen met een granaat. Deze versie bevat bovendien vijftig geheel nieuwe levels."
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 9,49
Gold Exclusieve-prijs: € 4,74
Alien Hominid HD screenshot

Lost Planet 3

Releasedatum: 6 september 2013
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: door Nour Khamis
"Als je bedenkt dat Spark Unlimited eerder verantwoordelijk was voor games als Legendary enTurning Point: Fall of Liberty, dan is het een wonder dat dezelfde ontwikkelaar nu met Lost Planet 3 op de proppen komt. Het is een prachtig gestructureerd avontuur toegankelijk voor een veel groter publiek dan voorheen. Het is jammer dat de originaliteit en openheid van de voorgaande delen grotendeels verloren is gegaan. Spark Unlimited heeft het op veilig gespeeld, wat zijn vruchten heeft afgeworpen. Lost Planet 3 voelt als een geslaagde reboot van de franchise en niet als het einde van een trilogie. Wij verwachten daarom nog veel goeds in de toekomst van Lost Planet."
Cijfer XGN: 7.5
Normale prijs: € 29,99
Gold Exclusieve-prijs: € 10,19
Lost Planet 3 screenshot

Aliens vs. Predator

Releasedatum: 15 februari 2011
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Shooter
Review XGN: door Timo
"Aliens vs. Predator weet de franchise zeker opnieuw leven in te blazen. De sfeer van de films is heel erg goed overgezet in de game. Jammer genoeg betekent dit niet dat het een topper is. Vergeleken met andere first-person shooters is de game maar matig. Vooral door het inspiratieloze leveldesign en herhaling is de singleplayer toch wel een tegenvaller. De multiplayer daarentegen biedt een leuke toevoeging en is weer iets anders dan we gewend zijn. Helaas zijn de graphics op z’n zachts gezegd niet geweldig. Gelukkig is het geluid dan weer wel goed verzorgd. Zeker voor de fans is dit dé game die je moet hebben, maar voor anderen zijn er momenteel veel betere shooters beschikbaar."
Cijfer XGN: 7.0
Normale prijs: € 19,99
Gold Exclusieve-prijs: € 6,39
Aliens vs. Predator screenshot

Alien Breed Episode 1

Releasedatum: 15 januari 2010
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: -
"Alien Breed Episode 1, ook wel Alien Breed: Evolution genoemd, speelt zich af op een futuristisch ruimteschip. Je speelt als Theodore J. Conrad, een ingenieur op het ruimteschip Leopold. Dan botst het schip met een ander, mysterieus, schip. Hierop blijken talloze vijandige aliens te zitten. Aan jou de taak om uit handen van deze schepsels te blijven en verschillende taken uit te voeren."
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 4,79
Gold Exclusieve-prijs: € 2,39
Alien Breed episode 1 screenshot

Alien Breed 2: Assault

Releasedatum: 5 februari 2013
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: door Eke Bosman
"Alien Breed 2: Assault is vergeleken met de vorige game een verbetering, maar het is niet zo dat het spel een pluim verdient. De singleplayer valt, ondanks dat het spel meer gebalanceerd is, zwaar tegen. Het spel wordt na een uur al eentonig, saai en frustrerend. Computers kraken, het openen van deuren en het uitmoorden van aliens lijken de enige drie taken te zijn in het spel. Dat is erg jammer, temeer daar de nieuwe Survivor en co-op modi twee goede toevoegingen zijn. Het spel moet het dan ook van die twee nieuwe modi hebben, want anders was het helemaal niks geworden."
Cijfer XGN: 6.0
Normale prijs: € 4,79
Gold Exclusieve-prijs: € 2,39
Alien Breed 2: Aussault screenshot

Alien Breed 3: Descent

Releasedatum: 5 februari 2013
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: door Timo
"Het is Team17 niet gelukt om een buitenaards goed spel te maken, maar ze hebben ook zeker niet gefaald. De game doet in principe namelijk niets fout, maar blinkt tegelijkertijd ook nergens in uit. Het verhaal is zo dun als een zijdedraadje en net als in de vorige delen is variatie in de singleplayer weer ver te zoeken. De co-op zorgt voor aardig wat extra speeluurtjes na de vijf uur durende singleplayer. Vernieuwingen ten opzichte van het vorige deel zijn echter moeilijk te vinden. Je kunt het spel dan ook moeilijk een verbetering noemen."
Cijfer XGN: 6.0
Normale prijs: € 4,79
Gold Exclusieve-prijs: € 2,39
Alien Breed 3: Descent screenshot

Populair Nieuws