Xbox Games with Gold mei 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Mei is aangebroken en dat betekent niet alleen dat het lekker warm is en er buiten allerlei leuks te doen is. Er is namelijk ook weer een verse lading games te vinden om gratis te spelen. Dit is de Xbox Games with Gold update van mei 2019.

  Marooners

  Waar is dat feestje? Nou, bij jou thuis op de bank! De eerste game die Xbox bezitters deze maand namelijk krijgen is een heuse partygame. Marooners sleurt jou en maximaal vijf andere vrienden (of online spelers) naar 25 minigames op de meest exotische locaties. Het doel is telkens om zo veel mogelijk schatten te verzamelen en daarmee rijker uit de strijd te komen dan je tegenstanders.

  Daarvoor moet je niet alleen rennen en springen als een malle, maar ook je tegenspelers dwars zitten door ze in de weg te lopen en te meppen. Je kunt er ook voor kiezen om een van de ruim 70 wapens te gebruiken die de game je biedt. Intussen zitten de levels boordevol gevaren. Probeer niet te verdrinken en ontwijk alle brandende of explosieve gevaren in de levels. Als je dan toch ten onder bent gegaan, kun je terug komen om je tegenstanders te irriteren. Alleen kun je dan niet meer winnen.

  Marooners is te downloaden van 1 mei tot en met 3 mei voor Xbox One.

  The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR

  De tweede game voor Xbox One bezitters is wat rustiger dan Marooners. The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR laat je namelijk rustig een balletje slaan. Deze game is de langverwachte opvolger van The Golf Club 2 en heeft een heel aantal vernieuwingen met zich meegebracht. Zo kun je deelnemen aan de officiële PGA TOUR Career modus, waarin je je met iedere eagle, birdie en hole in one een weg naar de absolute golftop baant.

  The Golf Club 2019 brengt twee nieuwe modi naar de franchise, waaronder Alt Shot. Hierin speel je tegen andere spelers om een zo hoog mogelijke score te halen met alternatieve slagen. In andere multiplayer modi kun je tot maximaal vier spelers de baan betreden om uit te vechten wie de beste golfer is. Door te winnen kun je virtueel geld verdienen en zo je karakter voorzien van nieuwe voorwerpen.

  The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR is beschikbaar voor Xbox One tussen 16 en 31 mei.

  Earth Defense Force: Insect Armageddon

  Het warme weer brengt niet alleen heerlijke feestjes met zich mee. In de volgende game laten insecten zich weer in grote getale zien. Op de Xbox 360 (of Xbox One) kun je deze maand aan de slag met Insect Armageddon. Enorme insecten zoals mieren, kevers en spinnen vallen de aarde binnen vanuit de ruimte en slopen alles wat ze maar kunnen. De enige kracht die ze kan stoppen is het leger van de Earth Defense Force.

  Jij kruipt samen met een vriend of vriendin in de huid van één van deze soldaten en gaat de strijd aan met hordes van deze wezens. Met talloze wapens tot je beschikking zaai je dood en verderf. Niks is te gek in de lekker overdreven shooter Earth Defense Force: Insect Armageddon. WIj beloonden de game in onze Insect Armageddon review met een 7.0.

  Earth Defense Force: Insect Armageddon is te downloaden tussen 1 en 15 mei voor Xbox 360.

  Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley

  De laatste game van deze Xbox Games with Gold update van mei 2019 is Comic Jumper. In deze hilarische platformer kruip je in de huid Captain Smiley, een superheld met een smiley als gezicht. Hij is een soort uitzendkracht van de stripverhalenwereld en moet telkens opdraven om in comics de dag te redden. Zijn eigen comic is stopgezet, vanwege de verschillende dingen die de stripheld en zijn grofgebekte maatje Star uithaalden.

  Al rennend, springen, schieten en vooral lachend ga je op pad met dit duo en maak je de gekste dingen mee. Comic Jumper maakt daarbij allerlei referenties naar films, games en stripverhalen die alleen maar voor een glimlach op je gezicht toveren. Het resultaat is een platformer om van te smullen die wij in de Comic Jumper review beoordeelden met een 7.0.

  Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley is verkrijgbaar tussen 16 en 31 mei op Xbox 360. Xbox One bezitters kunnen ook met deze game aan de slag.

  Xbox Games with Gold mei 2019 – lachen, sporten, feesten en schieten!

  De Games with Gold in mei bieden behoorlijk wat diversiteit voor Xbox bezitters. Terwijl het zonnetje buiten schijnt is er binnen van alles te beleven op je Microsoft consoles. Welke van deze games ga jij downloaden? Vertel het ons hieronder!

  Marooners

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.