Xbox Games With Gold februari 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Afgelopen maand trapte Microsoft 2019 af met dikke line-up aan games waaronder Celeste en Far Cry 2. Een trend die Microsoft doorzet in februari met een handvol toffe titels die gratis te spelen zijn voor Gold leden. In deze Xbox Games with Gold update gaan we bommen leggen, rondsluipen, the Force gebruiken en op demonen jagen!

  Bloodstained: Curse of the Moon

  De eerste game die Microsoft ons deze maand cadeau doet is de Xbox One titel Bloodstained: Curse of the Moon. Deze game, die overduidelijk inspiratie uit de klassieke Castlevania franchise haalt, laat je in de huid kruipen van Zangetsu. Hij is een krachtige krijger die een bloedhekel aan demonen heeft. Al platformend baan je je een weg door verschillende onderdelen van een kasteel. Onderweg versla je niet alleen talloze demonen, maar kom je ook andere karakters tegen die jou vervolgens helpen op je queeste.

  Deze karakters kun je zelf besturen. Ze hebben allemaal unieke vaardigheden die je verder helpen in de levels die de game je biedt. Maar let op, als je ervoor kiest om de andere karakters mee op je reis te nemen wordt de game moeilijker. Uiteindelijk kan zelfs het einde van de game veranderen als je medereizigers besluit mee te nemen.

  Bloodstained: Curse of the Moon is te downloaden van 1 tot 28 februari voor Xbox One.

  Super Bomberman R

  Als je het zat bent om door kastelen te rennen en demonen terug de hel in te slingeren, is Super Bomberman R een aangename afwisseling. In Super Bomberman R ga je de strijd namelijk niet met demonen aan, maar met andere spelers. Met bommen moet je proberen andere (online en offline) spelers zien op te blazen. Zij zullen hetzelfde proberen met jou. In de driedimensionale arena’s zitten allerlei power-ups verstopt zoals de kracht om bommen weg te schoppen, grotere explosies en meer bommen om een kettingreactie te veroorzaken.

  Super Bomberman R laat je niet alleen tegen andere spelers strijden, maar geeft je ook een heuse verhaallijn om te doorlopen. Maar liefst 50 levels wachten op jou en je bommen en dat is niet alles. Er zijn namelijk ook baasgevechten in Super Bomberman R die je op het puntje van je stoel houden.

  Super Bomberman R is beschikbaar voor Xbox One tussen 16 februari en 15 maart.

  Assassin’s Creed Rogue

  Voor de Xbox 360 spelers vindt Microsoft het weer hoog tijd om rond te sluipen. Als het om sluipen gaat, kun je natuurlijk het beste aan de slag gaan met een Assassin’s Creed game. Assassin’s Creed Rogue neemt je mee naar het Noord- Amerika van de 18e eeuw. In de Franse en Amerikaans-indiaanse oorlog ga jij als Shay Patrick Cormac op pad om je broeders te vermoorden. Zij hebben je de rug toegekeerd en daarom jaag je niet op tempeliers, maar op assassijnen.

  Je doet dit niet alleen, maar vormt onderweg een heel nieuw team van moordenaars. Je tegenstanders zijn niet misselijk. Jaag jij ze op en schakel je ze uit zoals geen enkele assassijn dat kan of word jij te grazen genomen door je oud-broeders? Er is maar één manier om erachter te komen en dat is door de capuchon op te zetten en je hidden blade tegen je broeders te gebruiken!

  Assassin's Creed Rogue is beschikbaar van 1 tot en met 15 februari.

  Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

  De laatste game die Microsoft ons deze maand geeft is Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy. Een game die jou in de schoenen van een jonge Jedi zet die getraind wordt door niemand minder dan Luke Skywalker. Hij leert je hoe je de Force moet gebruiken en wat de gewoonten van de Jedi zijn. Tijdens je training doe je verschillende Star Wars locaties aan en moet je keuzes maken die jouw pad bepalen.

  Kies jij ervoor om een eervolle Jedi te worden en sluit je je aan bij de orde waar Yoda en Obi Wan bij hoorden of laat jij het beest in je los en kies je voor The Dark Side? Welke Light Saber je ook kiest, jouw pad in Jedi Academy is uniek doordat je zelf je missies en doelen kiest.

  Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is beschikbaar tussen 16 en 28 februari

  Xbox Games with Gold februari 2019 - een koude maand vol toffe games

  Hoewel februari een koude maand belooft te worden mogen we ervan uit gaan dat het binnen lekker warm is. Microsoft weet ons in ieder geval lekker warm te houden met deze Xbox Games with Gold update. Welke games ga jij spelen? Laat het ons weten in de reacties!

  Bloodstained: Curse of the Moon

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.