Xbox Deals of the Week: Grand Theft Auto

Article
dinsdag, 04 februari 2014 om 18:30
xgn google image
Het maakt niet uit wat je beweegreden is om lid te zijn van Xbox Live Gold. Allemaal zijn we Hollanders die houden van koopjes en alleen daarom is het al tof om Xbox Live Gold-bezitter te zijn. Deze week in de deals of the week: een heleboel GTA.

GTA V

Releasedatum: 18 oktober 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Sebastiaan Quekel
"Vrijheid is het handelsmerk in GTA V en daarom is aandacht hebben voor de spelwereld een vereiste. Alleen al met het verhaal ben je minimaal een goede dertig uur zoet. Dertig uur drama, spanning en spektakel van een weergaloos niveau. De makers maakten met de intrede van drie speelbare hoofdpersonages een verstandige keuze die grensverleggend is voor de serie. Grand Theft Auto V is al met al een essentiële aankoop - voor elke zichzelf respecterende liefhebber van videogames - die grensverleggend is op vrijwel ieder vlak. De magnum opus van de huidige generatie is hier, eentje die voorlopig niet zal worden geëvenaard, laat staan worden overtroffen."
Cijfer XGN: 9.8
Normale prijs: ⬠69,99
Gold Exclusive-prijs: ⬠46,89
GTA V

GTA IV

Releasedatum: 6 juli 2010
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Mindstate
"Natuurlijk is Grand Theft Auto IV niet perfect, heel af en toe zakt de framerate wat in of verdwijnen de enkels van Niko in de grond. Ook hadden sommige zaken net eventjes wat beter uitgewerkt kunnen worden, maar als een game zó uitgebreid is, met zoveel oog voor detail, vergeet je dat graag. Grand Theft Auto IV is wat we ervan gehoopt hadden: een geweldige verhaallijn, uitdagende missies, een prachtige stad en een verslavende online multiplayer. Wat hadden we nog meer gewild? Het is één van de beste games op dit moment; één die nog lang gespeeld zal worden door mensen over de hele wereld. Heb je de game nog niet? Ga dan als de bliksem naar de winkel!"
Cijfer XGN: 9.6
Normale prijs: ⬠24,99
Gold Exclusive-prijs: ⬠12,49

GTA IV

GTA IV: The Lost and Damned

Releasedatum: 9 november 2010
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Limpie
"Rockstar heeft het voor elkaar weten te boksen om DLC uit te brengen die iedere GTA-liefhebber hoe dan ook moet hebben. Dankzij een verhaallijn die je maar liefst zeven uur speelplezier geeft is de DLC dan ook meer dan waard voor zijn geld en dit vooral omdat de meeste spellen dit ook bieden voor de gebruikelijke 65 euro. Als je een Xbox 360 met GTA IV hebt en je nog aan het twijfelen bent, is dit de game die je moet hebben en zul je absoluut niet teleurgesteld worden."
Cijfer XGN: 9.0
Normale prijs: ⬠9,49
Gold Exclusive-prijs: ⬠4,74
GTA IV: The Lost and Damned


Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony

Releasedatum: 29 oktober 2009
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Limpie
"Het is Rockstar voor de tweede keer gelukt een zeer goede uitbreiding te ontwikkelen, die dit keer ook nog eens in de winkels te koop gaat zijn. The Ballad of Gay Tony brengt de terugkeer van de over-the-top GTA-actie waar we van houden en zal je wederom uren vermaak brengen in Liberty City. Mocht je GTA IV te serieus vinden toen je die speelde, download dan zeker deze dlc, of haal Episodes from Liberty City uit de winkels, want ondanks de vrolijke uitstraling is dit spel zeker niet alleen voor watjes."
Cijfer XGN: 9.3
Normale prijs: ⬠18,99
Gold Exclusive-prijs: ⬠7,59
Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony

Populair Nieuws

Laatste Reacties