Xbox Deals of the Week: diverse Call of Duty's

Article
woensdag, 26 februari 2014 om 11:00
xgn google image
Deals of the Week kunnen we deze week beter veranderen in Duty's of the Week. Microsoft heeft een heleboel Call Of Duty-varianten en -DLC-pakketten in de aanbieding voor Xbox Live-abonnees.

COD: Black Ops II

Releasedatum: 29 november 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: door Rox van der Helm
“Je merkt aan alles dat Treyarch geprobeerd heeft een game op de markt te zetten die niet aan uitmelking doet. Je proeft dat er geprobeerd is te vernieuwen. En dat is gelukt. De singleplayer is lang niet meer zo lineair en heeft een tof verhaal dat je nog eens opnieuw wilt spelen om andere keuzes te maken. De zombie modus is prima uitgewerkt en ook de multiplayer staat, zoals altijd, zijn mannetje. Toch kun je jezelf afvragen waarom dit soort dingen niet eerder gebeurd zijn. Nergens is Black Ops II namelijk meer baanbrekend. Grafisch is het zelfs achterhaald met een oude engine en verder bevat de game lelijke bugs. Het is absoluut een goede shooter geworden, een must voor de fans, maar eerlijkheid is op zijn plek: er zijn dit jaar betere titels uitgekomen.”
Cijfer XGN: 8.0
Normale prijs: € 69,99
Gold Exclusive-prijs: € 34,99
Call of Duty Black Ops II

Modern Warfare 3

Releasedatum: 24 april 2012
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Shooter
Review XGN: door Rox van der Helm
“Ben jij een doorgewinterde Call of Duty speler? Dan moet je Modern Warfare 3 in huis halen. De multiplayer is beter dan ooit en zal je maanden uit je slaap houden. Maar speel jij zo nu en dan een shooter en heb jij al een of meerdere Call of Duty games in huis, dan kun je deel drie gerust aan je voorbij laten gaan of eens uit de budgetbak plukken. De game verrast je namelijk nergens en dat is jammer. Een filmische game die soepel in de handen ligt en prima speelt, maar net geen verplichte kost is geworden voor elke Nederlander.”
Cijfer XGN: 8.5
Normale prijs: € 69,99
Gold Exclusive-prijs: € 27,99
Call of Duty

Call of Duty: Black Ops II Season Pass

Releasedatum: 13 november 2012
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: -
Met de Season Pass van Call of Duty: Black Ops II krijg je toegang tot vier downloadbare map-pakketten, plus de exclusieve Calling Card The Deuce, die je kunt vinden in het Barracks menu van de Multiplayer. Ook heb je toegang tot Nuketown Zombies. Je hebt de game Call of Duty: Black Ops II wel nodig om van deze Season Pass gebruik te maken.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 48,00
Gold Exclusive-prijs: € 24,00
Black Ops II Season Pass

COD: Black Ops II Cyborg Pack

Releasedatum: 29 mei 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: -
“Het Call of Duty®: Black Ops II Cyborg Personalization-pack komt uit de verre toekomst en bevat een wapenskin met electrotech-thema, drie unieke richtkruizen en een gloednieuwe calling card. (LET OP: richtkruizen alleen beschikbaar voor ACOG-, EOTech-, Hybrid- en Reflex-vizieren.)” Bron: Microsoft
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 1,82
Gold Exclusive-prijs: € 0,91

Collection 4: Final Assault

Releasedatum: 6 september 2012
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Shooter
Review XGN: -
“Dit DLC-pakket stelt spelers in staat een robbertje te knallen op een vijftal nieuwe mappen, te weten: het olieplatform Offshore, het schepenkerkhof Decommissioned, de pier Boardwalk, het woeste berglandschap Gulch en een vernielde stad, Parish.” Door: Maikel de Lange, XGN.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 14,39
Gold Exclusive-prijs: € 7,19