WWE 2K19 Event Foto's - Potje worstelen in het zonnige Florida

  Vorige week reisden wij af naar Orlando om het WWE 2K19 event bij te wonen. In het WWE Performance Center mochten wij alvast aan de slag met het nieuwste deel uit de WWE-reeks. Hoe dat er ongeveer uitzag? Je ziet het in de onderstaande foto's!

  Een ware WWE Superstar word je natuurlijk niet zomaar. Om de top van deze legendarische worstelfederatie te bereiken zul je eerst keihard moeten trainen, wat dan ook precies de reden is waarom het WWE Performance Center in 2013 werd opgericht. Hier worden jonge atleten opgeleid tot de showworstelaars van morgen. Wij kregen de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij dit bijzondere trainingscentrum in Orlando.

  Bij binnenkomst kwamen wij er al snel achter dat het worden van een showworstelaar enorme toewijding vereist. Alles van kracht- tot valtraining is dagelijkse kost voor deze topsporters. Uiteraard is het ook ontzettend belangrijk dat de worstelaars verschillende gevechtstechnieken onder de knie krijgen. Er worden dan ook allerlei verschillende stunts uitgevoerd in de vijf aanwezige worstelringen.

  WWE 2K19 Event - Een uniek kijkje in de keuken

  Hoewel het erg tof was om te kijken hoe het trainingsproces van de worstelaars eruitzag, waren we hier natuurlijk met een andere reden. We zijn immers helemaal naar Orlando gereisd om WWE 2K19 te spelen. Hier moesten we echter toch nog even op wachten, want we kregen eerst nog een klein showtje met in totaal vier verschillende gevechten. One on one, Tag Teams, het kwam allemaal voorbij.

  Na de show volgde nog een korte presentatie door de ontwikkelaars en hierna was het moment waarop we met WWE 2K19 aan de slag mochten dan eindelijk aangebroken. We speelden het alweer zesde deel van 2K onder het toeziend oog van bekende WWE Superstars zoals A.J. Styles, Alexa Bliss, Cesaro en Elias. Hoe we deze nieuwe game hebben ervaren lees je uiteraard in onze WWE 2K19 preview.

  Deze perstrip wist ons een zeer interessant kijkje in de wereld van het showworstelen te bezorgen. Hoewel wij de kans niet erg groot achten dat wij ooit de reis tot WWE Superstar zullen afleggen, kunnen we natuurlijk altijd nog doen alsof in het nieuwste deel uit de WWE-reeks. Wij hebben in ieder geval heel veel zin om de digitale ring weer in te gaan!

  WWE 2K19

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.