WWE 2K18 pre-order bonus - Persconferentie met Kurt Angle

Article
vrijdag, 30 juni 2017 om 17:12
xgn google image
De afgelopen jaren heeft elke WWE 2K-game een leuke pre-order bonus gehad in de vorm van een legende. In het vorige deel, WWE 2K17, konden de vroege beslissers aan de gang met Goldberg. Ook dit jaar staat er weer een legende te wachten op deze spelers. De WWE 2K18 pre-order bonus is niemand minder dan Kurt Angle.
Kurt Angle (48) is waarschijnlijk een van de meest bekende professionele worstelaars op het moment. Vooral het winnen van een gouden medaille op de Olympische Spelen van 1996 speelt hierbij een grote rol. Om daar eens een schepje bovenop te doen, is Angle na een afwezigheid van 10 jaar, terug bij de WWE.

Kurt Angle terug in de virtuele ring

In de tijd dat Kurt Angle niet bij de WWE heeft gezeten, heeft hij niet stilgezeten. Toch had hij flink wat demonen waarvan hij af moest komen. Angle had namelijk voor een lange tijd een probleem met pijnstillers en om zijn doel te bereiken, terugkomen bij de WWE, moest hij eerst dit probleem oplossen:
Angle is erg blij dat hij terug is bij de WWE en hoopt zelfs nog de ring in de gaan. Een van de redenen voor zijn terugkeer naar de ring is zijn kinderen. Zijn jongste kinderen hebben hem nooit in een WWE ring gezien en volgens Angle moet daar verandering in gaan komen:
Voordat hij de ring in mag, moet Angle wel eerst een gezondheidsverklaring krijgen van WWE. Op het moment is hij nog niet bezig met de testen om daadwerkelijk terug de ring in te gaan. Het is dus wachten tot hij dit traject zal betreden. Toch maakt Angle wel tijd om te dromen van zijn ideale match, mocht hij zijn terugkeer maken:

Kurt Angle als WWE 2K18 pre-order bonus

Kurt Angle is zelf eigenlijk niet zo’n gamer. Toch waardeert hij het telkens wanneer hij in een van de games verschijnt. Nu hij de WWE 2K18 pre-order bonus is zal hij voor het eerst in meer dan tien jaar verschijnen in een WWE-game, en in deze tijd is er veel veranderd aan de games:
Ook aan de moves die een superster kan uitvoeren is veel aan te passen. Kurt zou deze functie ook graag in het echte leven gebruiken om zijn eigen ringstijl iets uit te breiden:
Toch is dat niet de enige move die hij zou willen toevoegen aan zijn arsenaal. De finisher van een andere superster staat hem ook wel aan:
Wanneer Angle zijn terugkeer maakt naar de ring wil hij laten zien dat hij de beste is. Om dat te bewijzen zal hij het op moeten nemen tegen een van de besten op dit moment. Dit is Seth Rollins, die tevens op de cover van WWE 2K18 staat. De virtuele ring geeft Angle genoeg kans om zichzelf klaar te stomen voor een eventuele match. Daarom maakt hij zich nu al een beetje zorgen om de rating die Seth Rollins in de game zal gaan hebben:

General Manager Kurt Angle

Op dit moment is Kurt Angle wekelijks te zien als general manager van RAW. Een van zijn werkzaamheden daarbij is het opzetten van de beste matches, maar in de tien jaar dat hij is weggeweest bij het bedrijf is er heel wat veranderd. De zogenaamde ‘womens revolution’ heeft hier een grote rol ingespeeld:
Als general manager van RAW houdt Angle zijn ogen goed open voor potentiële supersterren die de vrouwendivisie op RAW kunnen versterken:
Vooral NXT heeft een grote rol gespeeld bij het ontwikkelen van de sterke vrouwen die we nu op de televisie zien. Maar ook andere supersterren hebben van dit programma geprofiteerd.
Op 10 juli geeft 2K Games de eerste gameplaybeelden van Kurt Angle vrij en tot die tijd zullen we dus nog moeten wachten. Vanaf 17 oktober kun je aan de slag met WWE 2K18 en kun je, wanneer je pre-ordert, aan de slag met Kurt Angle. Daarnaast wordt de game ook nog eens uitgebracht in verschillende versies, waaronder een Collector's Edition.

Populair Nieuws