Winter komt naar NBA 2K23 MyCareer

Article
donderdag, 08 december 2022 om 14:00
nba 2k23 seizoen 3f1670339385
De wintermaanden zijn van start gegaan en dit geldt ook voor NBA 2K23. In Seizoen 3 staat MyCareer weer in het teken van kerst!

Kleed je aan voor kerst

Bij een nieuw seizoen zijn er natuurlijk ook weer nieuwe rewards te behalen in NBA 2K23 MyCareer. Als je de modus voor het eerst opstart dit seizoen krijg je als level 1 meteen een beloning. Net als altijd is dit een shirt met het seizoen erop. Daarnaast is het belangrijk om je tegen de kou en sneeuw te kleden. 2K heeft daarom een boel kleding, dat je kunt vrijspelen door levels omhoog te stijgen in NBA 2K23 MyCareer. Dit zijn de kledingstukken:
  • Level 1: Season 3 Tee
  • Level 10: Ski bril
  • Level 20: Snowman Costume
  • Level 26: Hyperfly Martial Arts XI broek
  • Level 35: Martial Arts jas
  • Level 38: Season 3 pak
  • Level 39: Kerstman pak
Naast al deze kledingstukken kun je op level 18 ook een hele bijzondere beloning ontvangen. Je ontvangt dan de Trae Young ''Forever Young'' Adidas sneakers. Trae Young is namelijk de atleet die dit seizoen in de schijnwerpers wordt gezet door zijn prestaties in de NBA. Daarnaast hebben een paar weken terug de City Edition Jerseys in de echte NBA hun debuut gemaakt. Deze zijn dan ook vanaf nu te koop. Verder is het merk Canada Goose te vinden bij SWAG's.
nba 2k23 seizoen 3 2f1670451466

MyTeam rewards in NBA 2K23 MyCareer seizoen 3

Als je meer een fan bent van MyTeam is levels behalen in NBA 2K23 MyCareer het nog steeds waard. Er zijn namelijk ook een paar beloningen die je verder helpen in de MyTeam gamemode. Bij het behalen van verschillende levels krijg je namelijk packs voor MyTeam.
Bij het halen van level 17 krijg je een Fire and Ice Pack, bij level 23 een Glitched Player card en bij level 34 een Dreamer Award pack. Vooral het Dreamer Award pack is interessant. Deze collectie van het vorige seizoen bevat namelijk een Pink Diamond, Diamond en Amethyst Kevind Durant en een Pink Diamond Ricky Davis.

Verander je Core Badge Patterns

Als je op de nieuwe console generatie NBA 2K23 MyCareer speelt, kun je volgens 2K een speciale beloning verdienen dit seizoen. In deze nieuwe NBA game is de manier waarop badges werken helemaal omgegooid. Er zijn vier standaard core badge slots: Finishing, Shooting, Playmakin en Defense/rebounding. De badges die in deze slot zitten, kosten geen punten. Om een badge toe te voegen aan deze slots moet je eerst een badge gebruiken en de core challenge voltooien.
Met de level 40 beloning speel je de volgende patterns vrij, om in deze specifieke slots punten te besparen: 2 Finishing, 1 Playmaking, 1 Defense/Rebounding, 2 Shooting, 1 Playmaking, 1 Defense/Rebounding, 1 Finishing, 2 Playmaking, 1 Defense/Rebounding, 1 Finishing, 1 Playmaking, 2 Defense/Rebounding

Populair Nieuws