Winnaars topgebruiker van de maandprijs september

Article
dinsdag, 20 oktober 2009 om 20:55
xgn google image
Met enige vertraging geven we alsnog de twee meest actieve XGN leden van september een waardebon van zestig euro.
Zoals jullie ongetwijfeld weten geven wij, in samenwerking met 12Game, via het XGN Punten (XP) systeem, maandelijks twee bonnen ter waarde van 60 euro weg aan de personen die in de betreffende maand het actiefst meededen op XGN. September is inmiddels alweer voorbij en daarom zijn de twee winnaars bekend.
Het gaat hier om Diehardnext die in september met maar liefst 12,190 XP de actiefste gebruiker op XGN was, en GE Niss die met 9,152 XP de op één na actiefste gebruik was. Gefeliciteerd met de prijs en de eer! Wij wensen jullie veel plezier met de waardebon van 60 euro, welke jullie binnenkort zullen ontvangen en vrij kunnen besteden bij webshop 12Game.com
Beide deelnemers zullen de komende drie maanden (tot januari) niet nogmaals in de prijzen kunnen vallen, dit om ook andere leden een eerlijke kans te geven. Veel succes allemaal in oktober!
Voor meer informatie over het XP-systeem en de punten die je met verschillende activiteiten verdient kun je op onze XP informatie pagina terecht. Om te kijken welke positie je momenteel in de ranglijsten hebt, kun je ons ranglijsten overzicht raadplegen.
Screenshot
Let op: Deze actie is alleen voor leden van XGN, je kunt je via deze pagina gratis bij ons registreren en direct van start gaan!