Winnaars top gebruiker van de maandprijs juli

Article
dinsdag, 05 augustus 2008 om 18:40
xgn google image
Zoals jullie ongetwijfeld wisten geven wij, in samenwerking met 12Game, via het XGN Punten (XP) systeem, maandelijks twee bonnen ter waarde van 60 euro weg aan de personen die in de betreffende maand het actiefst meededen op XGN. Juli is inmiddels al weer een paar dagen voorbij en daarom zijn de twee winnaars bekend.
Het gaat hier om Dordt-Elite die in juli met 9755 XP de actiefste gebruiker op XGN was, en florian die met 1428 XP de actiefste nieuwe gebruiker op XGN was. Gefeliciteerd met de prijs en de eer! Wij wensen jullie veel plezier met de waardebon van 60 euro, welke jullie vrij kunnen besteden bij webshop 12Game.com
Beide deelnemers zullen de komende drie maanden (tot november) niet nogmaals in de prijzen kunnen vallen, dit om ook andere leden een eerlijke kans te geven. Veel succes allemaal in augustus!
Voor meer informatie over het XP-systeem en de punten die je met verschillende activiteiten verdient kun je op onze XP informatie pagina terecht. Om te kijken welke positie je momenteel in de ranglijsten hebt, kun je ons ranglijsten overzicht raadplegen.
Screenshot
Ondanks dat het systeem in juli goed gewerkt heeft, hebben we er voor gekozen om een verandering voor augustus door te voeren. Zo zijn het vanaf heden niet meer de actiefste en actiefste nieuwe gebruikers die een waardebon van 60 euro ontvangen. Maar gewoon de twee actiefste algemene gebruikers. Het maakt dus niet meer uit wanneer je op XGN geregistreerd bent.
Let op: Deze actie is alleen voor leden van XGN, je kunt je via deze pagina gratis bij ons registreren en direct van start gaan!

Populair Nieuws