WIN - Warcraft tickets en goodies prijsvraag

Article
dinsdag, 24 mei 2016 om 9:00
xgn google image
Vanaf 2 juni is de film Warcraft The Beginning in de bioscopen te zien. Om dat te vieren geven wij toffe prijzenpakketten weg! Wil jij kansmaken op zo'n pakket? Lees dan hieronder hoe je mee kan doen aan deze Warcraft tickets en goodies prijsvraag.
In Warcraft The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige orks. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de orks, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.
De film is geregisseerd door Duncan Jones, onder andere bekend van Moon en Source Code. Warcraft The Beginning kent een cast van namen als Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell en Ben Schnetzer. De film is vanaf 2 juni in 2D, 3D en IMAX 3D in de bioscoop te zien.
warcraft tickets en goodies prijsvraag

Warcraft tickets en goodies prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 3x een tof prijzenpakket weggeven. Zo'n pakket bevat:
  • 2 tickets voor Warcraft The Beginning
  • 1 Alliance (Filigree) t-shirt
Wil jij binnenkort passend gekleed naar de bioscoop? Doe dan mee aan onze Warcraft tickets en goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete Warcraft personage en waarom?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!

Populair Nieuws