WIN: The Purge: Anarchy kaarten en DVD

Article
vrijdag, 11 juli 2014 om 18:00
xgn google image
Ben jij een fan van thrillers? Heb jij een zwakte voor misdaad, en vond jij The Purge helemaal geweldig? Lees dan gauw verder, want XGN geeft een prijzenpakket weg met daarin 4x2 kaarten voor The Purge: Anarchy en de DVD van The Purge!
XGN geeft in samenwerking met Universal Studio 4x 2 kaarten voor The Purge: Anarchy weg, samen met een DVD van The Purge.
Prijsvraag

The Purge: Anarchy is het bloedstollende vervolg

The Purge: Anarchy speelt zich af in een alternatieve versie van de Verenigde Staten waarin alle misdaad voor één nacht legaal is. Het is het vervolg op The Purge uit 2013. James DeMonaco keert terug als regisseur, schrijver en producent. Anarchy draait om een familie die 12 uren lang moeten zien te overleven op straat als hun auto plots zonder benzine komt te zitten. Dit gebeurt natuurlijk net als The Purge begint.
De film draait vanaf 24 juli aan staande in de Nederlandse bioscopen. Meer informatie is te vinden op de officiële Nederlandse website en de Facebook pagina.

Hoe win jij een The Purge pakket?

Om kans te maken op The Purge: Anarcy kaarten en een DVD van The Purge hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: Hoe zou jij je staande weten te houden tijdens een Purge? Like je bovendien onze Facebook-pagina, dan maak je stiekem meer kans!
De prijsvraag sluit vrijdag 18 juli om 12:00. Prijswinnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.

Populair Nieuws