WIN - The Huntsman Winter's War tickets en goodies prijsvraag

Article
donderdag, 07 april 2016 om 11:03
xgn google image
Vanaf vandaag is The Huntsman: Winter's War in de bioscoop te zien. Zie jij het wel zitten om deze avonturenfilm op het grote scherm te bekijken? Dan heb je geluk, want wij geven tickets en goodies weg! Lees hier hoe je mee kan doen aan deze The Huntsman Winter's War tickets en goodies prijsvraag.
The Huntsman Winter's War is het vervolg op de in 2012 verschenen film Snow White and the Huntsman. Na de dood van haar zus schakelt de jonge ijskoningin Freya haar soldaten in om de magische spiegel te bemachtigen. Ze ontdekt dat Ravenna weer tot leven kan worden gewekt dankzij de duistere krachten van de spiegel en samen blijken de zussen machtiger te zijn dan de meest duistere krachten die het land ooit hebben bedreigd...
De film heeft onder andere grote namen als Chris Hemsworth, Charlize Theron en Emily Blunt in de hoofdrollen staan. Daarnaast is The Huntsman Winter's War geproduceerd door de producent van Maleficent.
the huntsman winter's war tickets en goodies prijsvraag

The Huntsman Winter's War tickets en goodies prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal geven wij 3x een tof prijzenpakket weg! Zo'n pakket bevat:
  • 2x The Huntsman Winter's War tickets
  • Spiegeltje
  • Shopping bag
Om kans te maken op zo'n tof pakket hoef je slechts antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete sprookje en waarom?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!