WIN - The Hobbit box set prijsvraag

  XGN geeft in samenwerking met Warner deze hele week box sets weg! Vandaag is de The Hobbit filmreeks aan de beurt. Lijkt het jou wel wat om deze DVD set te ontvangen? Doe dan snel mee aan onze The Hobbit box set prijsvraag.

  The Hobbit is een filmreeks die een proloog vormt op de verhalen uit filmreeks The Lord Of The Rings. In The Hobbit schittert Bilbo Balings als hoofdrolspeler, die in het gezelschap van dertien dwergen op queeste gaat onder leiding van Thorin Eikenschild. Hun missie is duidelijk: ze moeten het thuisland heroveren van de woeste draak Smaug.

  Hoewel The Hobbit zich afspeelt in dezelfde wereld als The Lord Of The Rings en hoewel verschillende personages een terugkeer maken, is deze filmreeks ook voor nieuwkomers goed geschikt. Aangezien het een proloog is, heb je namelijk geen voorkennis nodig om het te begrijpen.

  the hobbit box set prijsvraag

  The Hobbit box set prijsvraag

  In samenwerking met Warner mogen wij deze hele week verschillende box sets weggeven. Benieuwd naar de box sets die je deze week kan winnen? Bekijk dan even ons artikel over de 6 toffe box sets van Warner!

  Vandaag gaan wij 2x deze box set met alle drie de The Hobbit films op DVD weggeven! Wil jij deze graag winnen? Doe dan mee aan onze The Hobbit box set prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Wat is jouw favoriete scène uit de The Hobbit films en waarom?

  Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je postadres naar prijsvraag@xgn.nl. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.