WIN - The Boss tickets en goodies prijsvraag

  De hilarische komedie The Boss draait vanaf 21 april in de bioscoop. Wil jij deze film graag op het witte doek zien? Dan heb je geluk, want wij geven tickets en goodies weg! Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze The Boss tickets prijsvraag.

  The Boss gaat over Michelle Darnell, de rijkste vrouw van Amerika. Na een leven lang vol luxe wordt ze betrapt op fraude en moet ze de gevangenis in. Daarnaast zal ze haar leven moeten beteren, maar niet iedereen wil haar zo snel vergeven voor de dingen die ze heeft gedaan.

  The Boss is geregisseerd door Ben Falcone en heeft Melissa McCarthy (onder andere bekend van Bridesmaids en Spy) in de hoofdrol. Verder spelen bekende namen als Kristen Bell en Peter Dinklage een rol in de film.

  the boss tickets en goodies prijsvraag

  The Boss tickets en goodies prijsvraag

  In samenwerking met NBC Universal mogen wij 3x een tof prijzenpakket voor The Boss weggeven! Zo'n prijzenpakket bevat:

  • 2 tickets voor de film The Boss
  • Spaarpot
  • Reisbeker

  Om kans te maken op dit toffe pakket met The Boss tickets en goodies, hoef je slechts antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Wat is jouw favoriete film met Melissa McCarthy en waarom?

  Stuur je antwoord op naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.