Win - Skylanders Paas Toys prijsvraag

Article
dinsdag, 22 maart 2016 om 11:39
xgn google image
Het is alweer bijna Pasen. Dit betekent natuurlijk dat je eieren gaat zoeken, lekkere paasontbijtjes gaat eten en misschien wel Skylanders gaat spelen. We horen je denken; "Skylanders spelen?" Ja, inderdaad. Speciaal voor Pasen komen er speciale Skylanders paas Toys. Als jij deze wilt winnen, dan is er goed nieuws. Wij mogen ze weggeven in deze speciale Skylanders Paas Toys prijsvraag!
Skylanders is nog steeds een van de populairste spellen met de verzamelbare poppetjes die je in het echte leven kunt inzetten. Dat dit spel erg goed gecombineerd kan worden met de paasdagen, blijkt uit het feit dat er speciale Skylanders paas Toys worden uitgebracht.
De Paas Toys bestaan uit de Eggcited Thrilipede die moet bewijzen dat hij nog steeds kampioen draken-eierwerper is en de Spring Ahead Dive Bomber, deze speciale duikboot is geschilderd als een paasei zodat de Skylanders voorbij een waakzame Hydra kunnen komen.
Ter ere van de release van deze twee speciale Skylanders toys, mogen wij er twee sets van weggeven. Als jij wilt weten hoe je mee kunt doen aan de Skylanders Paas Toys prijsvraag, moet je snel verder lezen.

Skylanders paas Toys prijsvraag

In samenwerking met Activision mogen wij twee van deze sets weggeven, in deze sets zitten zowel het hagelnieuwe voertuig en de Eggcited Thrillipede. Om kans te maken op deze speciale Skylanders paas Toys moet je antwoord geven op de volgende vraag
  • Op welke klassieke platformgame is Skylanders gebaseerd?
De antwoorden kun je sturen naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt tot en met donderdag om je antwoorden op te sturen. Daarna krijgen de winnaars van deze Skylanders paas Toys prijsvraag bericht.

Populair Nieuws