WIN - Rampenfilms box set prijsvraag

Article
zondag, 13 december 2015 om 9:00
xgn google image
XGN geeft in samenwerking met Warner deze hele week box sets weg! Vandaag is een DVD set met rampenfilms aan de beurt. Wil jij kansmaken op deze vette films? Doe dan snel mee aan onze rampenfilms box set prijsvraag.
Deze box set bestaat uit twee films, namelijk San Andreas en Into The Storm. San Andreas is een rampenfilm die begin dit jaar in de bioscoop verscheen. In deze film wordt Californië getroffen door een zware aardbeving, waardoor helikopterpiloot Ray en zijn ex-vrouw er alles aan doen om zo snel mogelijk San Fransisco te bereiken. Hun dochter bevindt zich daar en zij willen haar redden.
In de film Into The Storm wordt het stadje Silverton op een dag getroffen door een aantal verwoestende tornado's. De meeste mensen zoeken een schuilplaats voor de storm, maar sommigen proberen opnames te maken van deze indrukwekkende storm. Dan blijkt dat de tornado's nog maar het begin zijn van iets veel ergers...
rampenfilms box set prijsvraag

Rampenfilms box set prijsvraag

In samenwerking met Warner mogen wij deze hele week verschillende box sets weggeven. Benieuwd naar de andere vijf box sets die je deze week kan winnen? Dan kan je terecht in ons artikel over de 6 toffe box sets van Warner!
Vandaag sluiten we deze week af met een rampenfilms box set prijsvraag. Wil jij kansmaken op deze DVD set van San Andreas en Into The Storm? Doe dan mee door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat zou jij als eerste doen wanneer jouw woonplaats wordt getroffen door een zware aardbeving?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.