WIN - Posters.nl cadeaubon prijsvraag

Article
woensdag, 25 november 2015 om 13:34
xgn google image
Kunnen jouw muren wel wat opleuking gebruiken? Dan heb je geluk, want XGN geeft een aantal cadeaubonnen voor Posters.nl weg, ter waarde van 10 euro! Lees snel hoe je mee kan doen aan deze Posters.nl cadeaubon prijsvraag.
Posters.nl is een webshop waar je terecht kan voor verschillende toffe artikelen, voornamelijk zaken waarmee je jouw kamer op kan leuken. Denk hierbij aan posters, fotobehang, schilderijen, muurstickers, wandplaten of vlaggen.
Op dit moment is er een hele hoop toffe Star Wars merch verkrijgbaar in de webshop: wij hebben een overzicht gemaakt van de 10 beste. Wat dacht je bijvoorbeeld van het onderstaande Battle of Hoth fotobehang?
posters.nl cadeaubon prijsvraag

Posters.nl cadeaubon prijsvraag

In samenwerking met Posters.nl mogen wij een aantal cadeaubonnen weggeven ter waarde van 10 euro! Zoek je dus een leuke decoratie om je kamer mee te pimpen, of ben je toe aan een toffe nieuwe mok? Dan komt die 10 euro natuurlijk altijd goed van pas. Om mee te doen aan deze Posters.nl cadeaubon prijsvraag, hoef je alleen antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Voor welk artikel zou jij deze cadeaubon willen gebruiken?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je e-mailadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws