WIN - MSI Fan Day tickets prijsvraag

Article
woensdag, 24 februari 2016 om 15:44
xgn google image
De tweede editie van de MSI Fan Day vindt op 19 maart plaats in Tilburg. Dit toffe evenement draagt de naam The Ultimate Gaming Experience en jij kan hierbij zijn! Wij geven namelijk MSI Fan Day tickets weg. Hoe je deze kan winnen, lees je hier onder.
Tijdens deze MSI Fan Day 2016 zullen verschillende bekende uitgevers aanwezig zijn, waaronder natuurlijk MSI. De dag zal opgebouwd zijn uit allerlei verschillende activiteiten en presentaties en je krijgt bovendien de mogelijkheid te gamen op verschillende desktops en laptops van MSI! In de video hierboven kan je de AfterMovie van de MSI Fan Day van vorig jaar even bekijken voor een indruk van het toffe evenement.

MSI Fan Day tickets prijsvraag

Ben jij een doorgewinterde MSI-fan en wil jij dit vette evenement bijwonen? Dan heb je geluk, want wij geven tickets weg! Om mee te doen aan deze prijsvraag, hoef je slechts antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Waarom moet jij aanwezig zijn op de MSI Fan Day?
Mail je motivatie, je voor- en achternaam, adres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws