WIN - Goosebumps tickets en goodies prijsvraag

Article
vrijdag, 12 februari 2016 om 14:00
xgn google image
Vanaf gisteren draait de spannende film Goosebumps in de bioscoop. Wij mogen een tof pakket met tickets en goodies weggeven! Zie jij het wel zitten om dit pakket in ontvangst te nemen? Doe dan snel mee aan onze Goosebumps tickets prijsvraag!
Goosebumps volgt de pas verhuisde tiener Zach Cooper, die een oogje heeft op zijn knappe buurmeisje Hannah. Maar Hannah heeft een nogal mysterieuze vader, die R.L. Stine blijkt te zijn, de schrijver van de Kippenvel boekenreeks!
Nu blijkt ook nog eens dat de monsters uit de boeken echt zijn en dat Stine zijn lezers beschermt door deze monsters op te sluiten in zijn boeken. Maar dan laat Zach de monsters per ongeluk vrij en moet het trio samenwerken om de monsters weer veilig op te sluiten in de boeken...
Goosebumps is gebaseerd op de Goosebumps boekenreeks, die wij in Nederland beter kennen onder de naam Kippenvel. De rol van R.L. Stine wordt gespeeld door Jack Black en de film is geregisseerd door Rob Letterman.
goosebumps tickets prijsvraag

Goosebumps tickets en goodies prijsvraag

Wij mogen 3x een tof Goosebumps pakket weggeven aan de gelukkige winnaars! Zo'n Goosebumps pakket bevat:
  • Twee bioscooptickets voor Goosebumps
  • Een bobblehead
  • Een glow armbandje
Meedoen aan deze Goosebumps tickets prijsvraag is simpel. Om mee te doen hoef je slechts antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete Kippenvel boek en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws