WIN - Gods Of Egypt tickets en badjas prijsvraag

Article
zondag, 21 februari 2016 om 17:18
xgn google image
De fantasiefilm Gods Of Egypt draait vanaf 24 februari in de Nederlandse bioscopen. Wil jij dit goddelijke spektakel op het grote scherm aanschouwen? Dan heb je geluk, want wij geven tickets weg! De gelukkige winnaars mogen bovendien ook een toffe badjas in ontvangst nemen. Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze Gods Of Egypt tickets prijsvraag.
Gods Of Egypt is een avontuurlijke fantasiefilm die zich afspeelt in de tijd van het Oude Egypte. Set, de god van de duisternis, wil zowel het al leven op aarde als het hiernamaals vernietigen. De dief Bek moet de wereld van deze ondergang redden en roept daarom de hulp in van de god Horus. Het tweetal neemt het samen op tegen Set en de twee komen tijdens hun strijd tot ver in het hiernamaals terecht...
De film is geregisseerd door Alex Proyas, onder andere bekend van films als I, Robot en Knowing. De hoofdrollen in Gods Of Egypt worden vertolkt door Gerard Butler, Abbey Lee, Nikolaj Coster-Waldau en Brenton Thwaites. De film is vanaf 24 februari in de Nederlandse bioscopen te zien, in 2D, 3D en IMAX 3D.
gods of egypt tickets

Gods Of Egypt tickets prijsvraag

In samenwerking met Independent Films mogen wij twee gelukkige winnaars blijmaken met een tof Gods Of Egypt pakket! Dit pakket bevat:
  • Twee bioscooptickets voor Gods Of Egypt
  • Een badjas
Wil jij er straks extra comfortabel bij zitten en deze fantasierijke film in de bios bekijken? Doe dan mee aan onze Gods Of Egypt tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw favoriete Egyptische god en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws