WIN: 5x Grudge Match DVD of Blu-ray naar keuze

Article
donderdag, 10 juli 2014 om 17:49
xgn google image
Ben jij een fan van Sylvester Stallone? Ben jij fan van Robert De Niro? Ben je ook nog eens fan van boks films? Lees dan als de wiedeweerga door, want XGN geeft maar liefst vijf exemplaren weg van Grudge Match, de nieuwste Stallone vs. De Niro boks spektakel.
XGN geeft in samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment vijfmaal Grudge Match weg als DVD of Blu-ray. Het is maar net wat jij kiest.
prijsvraag

Grudge Match is een boksfestijn

In Grudge Match nemen the Italian Stallion en the Raging Bull het tegen elkaar op in de boks ring. Henry "Razor" Sharp (Sylvester Stallone) en Billy "The Kid" McDonnen (Robert De Niro) waren sinds het begin van hun carriere rivalen, maar elk duel eindigde in een gelijkspel. Een epische wedstrijd zou bepalen wie er voor eens en voor altijd zou winnen, maar vlak voor de wedstrijd trok Razer zich terug omdat er iets was gebeurd...
Dertig jaar later komt bokspromoter Dante Slate (Kevin Hart) met het plan om beiden mannen weer in de ring te zetten. Razor wijst het voorstel in de eerste instantie, maar als hij zijn baan verliest, heeft hij geen keus. En The Kid, die ziet een revanche wel zitten. Voor meer informatie over het verhaal kun je terecht op de officiële website.
De DVD bevat verwijderde scènes, de Blu-ray bevat naast de verwijderde scènes ook een aantal featurettes: The Bull & the Stallion, In the Ring with Kevin Hart, Ringside with Tyson & Holyfield en Kevin Hart Unedited.
Grudge Match screenshot 2

Hoe win je Grudge Match?

Om Grudge Match te winnen hoef je alleen maar de volgende prijsvraag te beantwoorden: "Wat is jouw favoriete Stallone en/of De Niro quote en waarom?" Like je bovendien onze Facebook-pagina, dan maak je stiekem meer kans!
De prijsvraag sluit donderdag 17 juli om 12:00. De winnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.

Populair Nieuws