WIN: 3x Transformers: Age of Extinction prijzenpakket

  Ben jij een fan van Transformers? Wacht je met smart op de nieuwe film? Verschijnt Optimus Prime regelmatig in je dromen? Lees dan snel verder, want XGN geeft vette Transformers prijzen weg!

  XGN geeft in samenwerking met Universal Studios 3x een Transformers prijzenpakket weg met de volgende goodies: 2 kaartjes voor Transformers: Age of Extinction, een Transformers muis en toetsenbord, en een blu-ray van Transformers: Dark of the Moon.

  nieuwe film

  Transformers: Age of Extinction is een nieuwe start

  Transformers: Age of Extinction is de vierde film in de Transformers filmserie, en wordt als vanouds weer geregisseerd door Michael Bay. De cast daarentegen is helemaal nieuw, met Mark Wahlberg in de hoofdrol in plaats van Shia laBeouf die de hoofdrol op zich nam in de vorige Transformer films. De film draait vanaf 3 juli in de Nederlandse bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

  Hoe win je het Transformers: Age of Extinction prijzenpakket?

  Laat een comment achter waarin staat welke acteur jij het liefst wil zien (of horen) in een Transformers film en waarom. Wie weet word jij wel de gelukkige winnaar van het prijzenpakket en zit je binnenkort met een 3D bril op je neus te kijken naar de nieuwste Transformers film.

  De prijsvraag sluit donderdag 3 juli om 12:00. De winnaars worden dezelfde dag nog bekendgemaakt. Meer informatie over de nieuwe Transformers film, staat op de Facebookpagina van Transformers: Age of Extinction.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.