Wie willen jullie zien op de Game of Thrones Iron Throne? [poll]

Article
donderdag, 20 juli 2017 om 17:40
xgn google image
Met de release van seizoen 7 is Game of Thrones weer in volle gang. Hierna krijgen we alleen nog het achtste en laatste seizoen. Daarom vragen wij in de poll van deze week wie jullie op de Game of Thrones Iron Throne willen zien! Wie mag er met de kroon vandoor?
Dit artikel bevat eventuele spoilers voor de eerste zes seizoenen van Game of Thrones!
Al zes seizoenen lang is de strijd om de troon losgebarsten. We hebben veel personages verloren, maar ook een paar overwinningen meegemaakt. Dit alles om op die ene troon te zitten en heerser te worden van het land. Nu gaat deze strijd om de Iron Throne verder in seizoen 7.
We weten dat Daenerys Targaryen eindelijk naar Westeros keert om de troon te veroveren. Terwijl Cersei Lannister in de finale van seizoen 6 werd gekroond tot koningin. Toch zijn dit niet de enige spelers in het spel. Jon Snow is een fan favoriet, en maakt grote kans om op de troon te eindigen, mits Bran hem vertelt van zijn ware afkomst.

Wie belandt er op de Game of Thrones Iron Throne?

Daenerys, Cersei en Jon zijn onze drie hoofdkandidaten om de troon op zich te nemen. We gaan geen lijst samenstellen met drie personages, dus hebben we ook andere personages zoals Tyrion, Littlefinger & Varys aan de lijst toegevoegd. Het gaat er nu niet om of het personage een kans maakt om op de troon te komen. Geef je fantasie de vrije loop en stem wie jij wilt zien op de Iron Throne!