Wie is de Riverdale Black Hood killer? [poll]

  Het tweede seizoen van Riverdale is alweer bijna afgelopen. Het hele seizoen worden we geteisterd door de Black Hood killer. We willen jullie dan ook vragen naar wie jullie denken dat de Riverdale Black Hood killer is.

  The CW

  Het tweede seizoen van Netflix-serie Riverdale loopt binnen enkele weken op zijn einde. Het hele seizoen wordt geplaagd door de Black Hood killer, maar wie het is weten we niet. Wij zijn dan ook erg benieuwd wie er onder de bivakmuts zit en willen jullie vragen wie jullie denken dat er onder de muts zit. Laat het ons weten door hieronder je stem uit te brengen.

  Riverdale Black Hood killer verdenkingen

  In de recentere afleveringen lijkt het er steeds meer op dat Hal Cooper de Black Hood killer is. De vermoedens namen toch echt af in de meest recente afleveringen en er zijn dan ook nog genoeg heren die we kunnen verdenken. Sheriff Keller heeft namelijk best wel een aantal uiterlijke overeenkomsten en ook zou Claudius Blossom een goede mogelijke kandidaat zijn.

  De vraag is alleen of de heren een reden hebben om op moord campagne te gaan. Stemmen kun je hieronder doen en mocht je keuze er niet in staan, kun je op de overig optie klikken. Na het stemmen kun je ook je vrienden overtuigen waarom ze Riverdale moeten kijken door dit artikel te lezen. Ook is het derde seizoen al aangekondigd en zijn de eerste details bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.