Welke Nintendo Switch game speel jij tot nu toe het meest? [poll]

Article
donderdag, 22 juni 2017 om 18:02
xgn google image
De Nintendo Switch is alweer drie maanden uit en er komen eindelijk goede nieuwe games op uit. Zo zijn er op de E3 2017 een aantal parels aangekondigd zoals Mario + Rabbids en Super Mario Odyssey. Stem in onze poll op de Nintendo Switch game die jij het meeste speelt!
We wachten met smart op deze nieuwe games, maar voordat die games uitkomen moet je natuurlijk andere games spelen op je Nintendo Switch.
Ondanks dat er niet zoveel games tot nu toe voor de Nintendo Switch zijn uitgekomen, zijn er wel een aantal die de aanschaf van de Nintendo Switch waard zijn waaronder The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Mario Kart 8 Deluxe. Naast de grotere games van Nintendo zelf kun je ook kleinere games zoals Puyo Puyo Tetris en Super Bomberman R op de Nintendo Switch spelen.

Welke Nintendo Switch game speel jij tot nu toe het meest?

Voor de Nintendo Switch zijn er tot nu een divers aantal grote-, kleine-, oude- en nieuwe games uitgebracht. Op dit moment kun je als Nintendo fan helemaal uit je dak gaan met de multiplayer in Mario Kart 8 Deluxe totdat de volgende grote multiplayer game voor de Nintendo Switch zoals Super Smash Bros. of Pokémon uitkomt.
Er is genoeg keuze aan leuke games voor de Nintendo Switch die je als hardcopy in de winkel of online kunt kopen. Mocht je de Nintendo Switch gekocht hebben om er andere dingen mee te doen laat het dan in de reacties hieronder weten. Volgende week kun je de uitslag teruglezen op XGN.nl!

Populair Nieuws