Welke games speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 22 augustus 2014 om 17:00
xgn google image
Hoewel de zomer meteorologisch gezien nog een maand lang aanwezig is in ons kikkerlandje, komt de regen al weken met bakken uit de hemel. Erg jammer voor een ieder die een buitenactiviteit gepland had staan, maar voor ons gamers de uitgelezen kans om eens lekker te gaan gamen.
En hoe kun je die speelsessie beter starten dan met een gloednieuwe game? Er zijn deze week een paar leuke titels op de markt verschenen die het vermelden zeker waard zijn. Wat te denken van Diablo III voor de huidige en vorige generatie consoles. Diablo III: Reaper of Soul - Ultimate Evil Edition om precies te zijn. Dit pakket bevat niet alleen het origineel, maar ook alle uitbreindingen die Blizzard tot nu toe heeft uitgebracht. Met maximaal vier spelers co-op op één scherm is dit dé game om lekker op de bank te spelen met vrienden.

Hang de spion uit

Kijk je meer uit naar een avontuur dat gemaakt is om in je uppie te spelen, dan is CounterSpy misschien wel iets voor jou. Jij kruipt in de rol van een werknemer van C.O.U.N.T.E.R., een organisatie die de wereld beschermt tegen het kwaad. In deze actiegame ga je op de vijand af om ze op hun eigen territorium uit te schakelen. De game is op alle Sony consoles te spelen, en ook de Vita heeft zijn eigen versie. Dankzij de cross-save optie kun je zonder problemen switchen van platform en verdergaan met jouw avontuur.

Welke games speel jij dit weekend?

Naast de nieuwe titels die deze week uit zijn gekomen, heb je natuurlijk ook nog de vele aanbiedingen. Heb jij bijvoorbeeld Borderlands 2 of XCOM: Enemy Unknown gekocht op Steam? Het platform van Valve biedt diverse games van uitgever 2K Games aan voor een prikkie, dus kijk vooral rond om te zien of er wat voor je tussen zit. Ga je naast nieuwe aankopen ook nog wat spelen dit weekend? Laat hieronder weten welke games jij dit weekend opstart!

Populair Nieuws