Welke FIFA 19 spelmodus ga jij het meeste spelen? [poll]

Article
maandag, 01 oktober 2018 om 14:01
welke fifa 19 spelmodus ga jij het meeste spelen 139686
De mooiste tijd van het jaar is weer bijna aangebroken, want de nieuwe FIFA game komt morgen uit! Er komen weer verschillende spelmodi uit voorgaande spellen terug in het nieuwe voetbalspel van EA. Ook zijn er een paar nieuwe features toegevoegd aan FIFA 19. Welke FIFA 19 spelmodus gaan jullie het meeste spelen?
FIFA 19 komt dus morgen al, op 28 september 2018, uit voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Er worden een aantal nieuwe features toegevoegd en wat wij hiervan vinden kun je lezen in onze FIFA 19 review.

Welke FIFA 19 spelmodus ga jij spelen?

Er zijn verschillende aanpassingen aan de Aftrap modus in FIFA 19. Zo kun je er voor kiezen om Survival Mode te spelen. Wanneer een speler scoort, wordt er een willekeurige speler van zijn team verwijderd. Hierdoor heeft degene die op een achterstand is gekomen een betere kans om terug te komen. Daarnaast kun je kiezen voor No Rules. Deze titel spreekt natuurlijk al voor zich, want alles mag in deze modus.
Bij de Long Range modus tellen doelpunten van buiten de zestien meter dubbel. Bij de First to modus kun je zelf instellen bij hoeveel doelpunten de wedstrijd wordt gewonnen. Bij Headers & Volleys, je raadt het al, kun je alleen scoren door middel van een kopbal of een volley. Gaan jullie een van de nieuwe spelmodi uitproberen of houden jullie het toch bij de klassiekers?