Welke crafting game vinden jullie de beste? [poll]

Article
donderdag, 27 juli 2017 om 17:46
xgn google image
Er komen tegenwoordig steeds meer crafting games uit. Daarom hebben wij besloten om deze week te vragen welke crafting game jullie het beste vinden. De afgelopen jaren zijn er vele games uitgekomen. Laat jouw stem horen en kies jouw favoriete game!
Crafting in games bestaat uit het verzamelen van items om daarvan andere objecten te maken. Zo kunnen spelers onder andere jagen, bomen kappen, items verzamelen in een mijn en vissen. Veel van deze technieken worden gebruikt in survival games, deze staan ook in de poll.
Er zijn een aantal verschillende crafting soorten. Hieronder vallen alchemie, smeden, koken, magie om wapens te verbeteren, bouwkunde en kleermakerswerk met stoffen en leer. Al deze categorieën vallen onder crafting en komen in veel verschillende game genres voor.

Welke crafting game is de beste?

Er valt uit maar liefst 20 games te kiezen in deze lijst waaronder Minecraft, Ark: Survival Evolved en Rust. Dit zijn de duidelijke koplopers in de crafting genre, maar wie weet is een game als Next Day: Survival misschien wel een grotere hit aangezien deze recent uit is gekomen, het is logisch dat er ook een keer iets anders wordt gewenst.

Populair Nieuws