Wekelijkse Xbox Live Update - Zombies, aliens en nazi's

Article
zaterdag, 08 juni 2013 om 20:50
xgn google image
Deze week heeft Xbox Live een mooie selectie aan slechteriken in de aanbieding die erop wachten afgemaakt te worden. In welke games dat kan, lees je hier.
Met de E3 op de loer is het opvallend dat er nog een mooi aantal games en uitbreidingen is verschenen. Blijkbaar durven ontwikkelaars en uitgevers het nu nog aan. Volgende week zal het waarschijnlijk anders zijn, maar voor nu mogen we blij zijn met de mogelijkheid om te griezelen, schieten en bouwen in de verschillende toevoegingen aan Xbox Live.
Arcade: Wolfenstein 3D (400 MP)
Wolfenstein is natuurlijk een echte klassieker, dus eigenlijk hoeven we niet uit te leggen waar de game over gaat. Wie kent immers niet het iconische gezichtje onderin het scherm, dat er slechter uit gaat zien naarmate je meer geraakt wordt? En wie herinnert zich Hitler als eindbaas nou niet? Het zijn allemaal elementen die deze oude first-person shooter maken tot een legende. En om te vieren dat er een nieuwe Wolfenstein-game op komst is, kunnen we de klassieke actie nu opnieuw beleven voor een klein prijsje.
Arcade: State of Decay (1600 MP)
Zombie zijn hot, dat blijkt keer op keer. Ook State of Decay wil meegenieten van de rage, door een third-person open wereldgame op de virtuele markt te brengen. In het spel is het de bedoeling om samen met andere overlevenden de zombies van je af te slaan en buiten te sluiten door een tactische basis uit te kiezen. Maar eten is schaars, dus zal je regelmatig de gevaarlijke buitenwereld in moeten om jezelf te onderhouden.
Arcade: Sanctum 2 (1200 MP)
De eerste Sanctum noemt zichzelf trots de eerste hybride tussen tower defense games en first-person shooters. Sanctum 2 belooft meer van deze unieke combinatie. Het spel geeft je de keuze uit vier verschillende personages – je vrienden kunnen meespelen – en geeft je de taak talloze aanvallen van aliens te overleven. Dat is nog eens iets anders dan zombies. Zaak is om eest torens en muren te verdediging te bouwen voordat de vijand aanvalt en daarna met je geweer flink huis te houden. Lees ook vooral de recensie, waarin de game een nette 7,5 krijgt.
Add-on: Tomb Raider – Verschillende pakketten (80 – 560 MP)
Heb je genoten van Tomb Raider, maar vond je dat Lara toch echt een ander pakje nodig had, of dat de wapens meer upgrades konden gebruiken? Dan is het avonturenpakket voor jou, want het voegt twee upgrades voor je wapens toe, naast drie upgrades voor vaardigheden en drie outfits. Zie je Lara liever met wapens uit Hitman: Absolution lopen, ga dan voor het overlevingspakket en tot slot kun je het personage ‘de plunderaarbeul’ kopen als je een hekel hebt aan de beroemde archeologe.
Add-on: Crysis 3 – The Lost Island (1200 MP)
De shooter Crysis 3 staat bekend om zijn prachtige graphics. Dat neemt niet weg dat je op een gegeven moment zat kan worden van de bloedmooie omgevingen en mappen die de game-engine op je scherm tovert. Daarom is het goed nieuws dat dit uitbreidingspakket vier nieuwe multiplayermaps toevoegt om je urenlang bezig te houden. Verder krijg je bij het pakket ook twee nieuwe multiplayermodi, twee nieuwe wapens en vele uitbreidingen.

Populair Nieuws