Wekelijkse Xbox Live Update - Wolven, titanen en Dylan

Article
vrijdag, 11 april 2014 om 12:30
xgn google image
Helaas, het is weer zo'n week: alleen add-ons en verder niets. Gelukkig zijn het wel interessante add-ons: een nieuwe episode van The Wolf Among Us is altijd fijn en een Titanfall Season Pass kan ook erg welkom zijn. En van Bob Dylan word je dag natuurlijk altijd beter.
Add-on: The Wolf Among Us – Episode 3: A Crooked Mile (4,99 euro)
In alweer het derde deel van The Wolf Among Us zit Bigby de hoofdverdachte van een moord achterna en nemen anderen in Fabletown voorzorgsmaatregelen. En dan is elke beslissing van belang, zoals dat in de vorige delen ook was. Die episodes waren overigens uitstekend.
Add-on: Titanfall – Season Pass (24,99 euro)
Als je zeker weet dat je alle DLC voor Titanfall wilt hebben, dan kun je het best deze Season Pass aanschaffen. Met deze add-on krijg je het recht te zijner tijd de (eerste) drie uitbreidingspakketten ‘gratis’ te downloaden voor minder geld dan je los betaalt. Die pakketten zijn op het moment nog niet uit, maar het gaat in ieder geval deels om mappacks.
Add-on: Rocksmith – Singles Song Pack (7,99 euro)
Een kleine verrassing: deze keer staat de originele Rocksmith in het lijstje. De 2014-versie is ook nog aanwezig (zie hieronder), maar zijn oudere broer wordt voor de verandering ook van wat nieuwe liedjes voorzien. En wel deze: Black Betty van Ram Jam, Ballroom Blitz van Sweet en I Believe in A Thing Called Love van The Darkness.
Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack Bob Dylan (7,99)
Folklegende Bob Dylan is deze keer aan de beurt in Rocksmith 2014. Het gitaarspel leert je de volgende nummers: Just Like a Woman, Like a Rolling Stone en Subterranean Homesick Blues. Je speelt ze op elektrische gitaar, maar probeer ook vooral eens een akoestische versie.

Populair Nieuws