Wekelijkse Xbox Live Update - Week der subtitels

Article
maandag, 18 maart 2013 om 12:46
xgn google image
Zoals te verwachten heeft Microsoft ook afgelopen week weer een aantal digitale stukken content online gezet. Ditmaal mogen we aan de slag met onder andere Ninja Gaiden, Darkstalkers en andere games met een subtitel.
Deze week biedt Microsoft ons een mooie selectie aan games aan. Zo kunnen gezielfans aan de slag met een enge uitbreiding voor Dead Space 3 die de duistere stijl van de eerdere games terug moet brengen. Racefans kunnen genieten van de arcade off-roader WRC Powerslide en Vechtjassen kunnen zich vermaken met zowel 2D als 3D vechters in de vorm van Darkstalkers en Ninja Gaiden. Al met al een prima digitale collectie, lijkt ons.
Arcade: WRC Powerslide (1200MP)
In deze offroad racer is het de bedoeling om met drie andere spelers de uitdaging aan te gaan. Dat doe je in en op officiële WRC-wagens en -locaties die zich in een arcadejasje presenteren. Het arcadegehalte wordt nog eens vergroot door het feit dat upgrades kunt gemachtigen waarmee je je tegenstanders lastig kunt vallen. Idealiter zijn die tegenstanders natuurlijk vrienden die je te slim af kunt zijn in de multiplayermodus. Lukt dat niet, dan blijft singleplayer gewoon een optie.
Arcade: Darkstalkers Resurrection (1200 MP)
Deze Darkstalkers is een wat vreemd geval. Het spel is namelijk niet echt nieuw, maar een samenvoeging van twee eerdere delen in de serie, namelijk Night Warriors: Darkstalkers Revenge en Darkstalkers 3. Waarom ervoor gekozen is deze samensmelting te maken is niet helemaal duidelijk, maar het levert in ieder geval een mooie 'twee voor de prijs van één'-deal op. Ben op zoek naar een nieuwe (oude) 2D-fighter, dan is dit dus misschien een interessante optie.
Add-on: Dead Space 3 - Awakened (800 MP)
Klaar met Dead Space 3 maar nog uitgespeeld? Dan kun je aan de slag met Awakened, een uitbreiding die de hoofdpersonen uit deel drie op een nieuw avontuur sturen. Tijdens je tocht zul je het schip Terra Nova aandoen, inmiddels bewoond door een sadistische secte. De DLC schijnt een lekker duistere toon te hebben en is daardoor perfect voor horrorliefhebber die graag een nieuwe portie angst binnenhengelen.
Demo: Ninja Gaiden 3: Razor's Edge
Over ongeveer twee weken verschijnt de Ninja Gaiden 3: Razor's Edge in de winkels en voor spelers die niet kunnen wachten, is er nu een demo beschikbaar gesteld. In januari lag deze game al in de winkels voor Wii U, maar straks kunnen Xbox 360- en PlayStation 3-gamers ook met deze uitgebreide versie van Ninja Gaiden 3 aan de slag. Het spel bevat zowel de originele game als een aantal uitbreidingen. Leuk aan de demo is dat het opgedane vaardigheden en punten overdraagt naar de volledige versie, mocht je die willen aanschaffen.

Populair Nieuws