Wekelijkse Xbox Live Update - Torens bouwen en sporten

Article
donderdag, 14 juni 2012 om 16:15
xgn google image
Het is inmiddels alweer week 24 en ook deze week weet geen verandering aan te brengen in de dunne contentstroom van Xbox Live Arcade. Slechts één game en één demo heeft Microsoft ditmaal voor ons in de aanbieding.
De E3 is inmiddels achter de rug, maar schijnbaar is Microsoft nog niet bijgekomen van de stress. De hoop dat we deze week meer games kunnen verwachten, is dan ook tevergeefs gebleken. Toch heeft Xbox Live deze week een thema, ondanks het matige aantal toevoegingen: Kinect! Beide aanwinsten zijn namelijk met de bewegingssensor te spelen, dus dat belooft een actief weekje. Wat je dan precies mag doen in de game/demo? Dat lees je hier!
Arcade: Babel Rising (800 MP)
Babel Rising is een spel dat al een tijd is voor iOS-platformen, maar uitgever Ubisoft brengt de game nu ook naar Xbox Live. In het spel is het de bedoeling de toren van Babylon te bouwen, waarmee de hemel bereikt moet worden. Veel mensen blijken echter tegen de bouw van de toren en trachten deze te verwoesten. Aan jou de taak om hen daarvan te weerhouden. Het spel is een dus klassieke tower defense game. Eind vorig jaar hebben wij nog een impressie over de game geschreven, waarin we prima over Babel Rising te spreken zijn. Lees die dus vooral als interesse hebt in de game.
Demo: Summer Stars 2012
De zomer zit eraan te komen en straks is het onvermijdelijk: de zon gaat permanent schijnen en de sociale druk om naar buiten te gaan stijgt tot een hoogtepunt. Een ware hel voor de zonlichtschuwe gamer. Met Summer Stars 2012 heb je gelukkig een perfect compromis: je kunt met een stalen gezicht zeggen dat je lekker hebt gefietst en gezwommen! Je vertelt er alleen niet bij dat het allemaal veilig in de huiskamer gebeurde, onder het toeziend oog van Kinect. En als je zelfs sociaal wilt doen, dan heeft het spel ook nog een multiplayer. Wat moeten we toch zonder games.