Wekelijkse Xbox Live Update - Spetteren en snipen

Article
donderdag, 12 april 2012 om 16:00
xgn google image
Het is weer donderdag; het is weer Xbox Live Update-dag! Deze week gaan we snipen, oorlogje spelen en lekker spetteren. Genoeg te doen, dus.
Afgelopen week is Xbox Live verrijkt met een mooi aantal games en demo’s. Zo kunnen we onder andere aan de slag met de vechtgame Skullgirls, waarin we met twee vaardige dames schedels inbeuken. Schiet je die liever kapot, dan is er de demo van Sniper Elite V2. Hebben explosies toch je voorkeur? Dan kun je de Splatters opblazen in de gelijknamige game. Voor ieder wat wils.
Arcade: The Splatters (800 MP)
The Splatters zijn een soort acrobatische blopjes die maar één wens hebben: zichzelf opblazen met zo veel mogelijk stijl. Dat doe je door steeds meer spectaculaire bewegingen en stunts vrij te spelen en zo alle levels tot een knallend hoogtepunt te brengen. De speciale physics engine zorgt er bovendien voor dat de blopjes nooit hetzelfde doen en daardoor beleef je iedere keer dat je het spel speelt iets anders. Bovendien kun je via Splatter TV al je toffe actie delen met de wereld. Sterven was nog nooit zo stijlvol.
Arcade: Skullgirls (1200 MP)
Vechten met vrouwen, wie wil dat nou niet? De vijanden in Skullgirls waarschijnlijk, want zij worden genadeloos met de grond gelijk gemaakt. De dames in deze game zijn namelijk niet voor de poes en kennen een reeks indrukwekkende combo’s. Het spel, dat een remake is van de arcadeklassieker, belooft zowel nieuwkomers als veteranen veel uitdaging te bieden, gepaard met een intrigerend verhaal. En alsof dat nog niet genoeg is; de hoofdpersonages zijn dus vrouwen.
Arcade: Anomaly Warzone Earth (800 MP)
De goed ontvangen PC-game Anomaly Warzone Earth is eindelijk op Xbox Live verschenen en stelt Xbox 360-bezitters in staat om een interessante tower defense-game aan de slag te gaan, waarbij jij je een keer in de aanvallende rol bevindt. Het spel is compleet aangepast op de besturing via een controller en plaatst je in vele spannende gevecht. Voor de puzzelaars zijn er speciale levels toegevoegd, dus iedereen vindt zijn heil in dit spel.
Demo: Sniper Elite V2
Heb je je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn als je een sluipschutter was in de Tweede Wereldoorlog? Dan moet je absoluut deze demo spelen, want het plaatst je in de schoenen van Karl Fairburne, een elite sluipschutter te midden van de vijand. Het is aan jou om miljoenen mensen van de dood te verhoeden en dat doe je natuurlijk door ongezien heel wat vijandige soldaten van een gat in de schedel te voorzien. Ben jij goed genoeg om de burgers te redden?

Populair Nieuws