Wekelijkse Xbox Live Update - Puzzelen met Peggle en LEGO: The Hobbit

Article
donderdag, 08 mei 2014 om 15:10
xgn google image
Eindelijk komt Watch Dogs deze maand uit. Om dat te vieren, is de Season Pass alvast te downloaden. Maar ook aan de puzzelaars, kaartenspelers en muzikanten wordt gedacht.
Arcade: Peggle 2 (9,99 euro)
"Alles is beter met Peggle", stelt Microsoft. Mocht dat waar zijn, dan is het maar goed dat Peggle 2 zo'n 120 nieuwe puzzels rijk is. Daarnaast vind je in het spel vier nieuwe meesters om je trucjes te leren en in de multiplayer mag je lekker tegen vrienden en vriendinnen strijden. Microsofts conclusie: "Een spel van deze tijd, en tevens tijdloos." Dat schept verwachtingen.
Add-on: Yu-Gi-Oh! Millennium Duels - Nieuwe kaartenpakketten (1,89 euro elk)
Niet tevreden met je huidige samenstelling kaarten? Misschien dat het Vylon of Heroic Noble Knights Pack dan iets voor jou is. Elk deck geeft je 24 nieuwe kaarten. Lees hier alles over de kaarten.
Add-on: Watch Dogs - Season Pass (19,99 euro)
Het was even wachten, maar Watch Dogs komt eind deze maand toch echt uit. Als je er zeker van bent niet alleen de game, maar ook alle DLC te willen kopen, ga dan voor deze Season Pass. Daarmee ben je 25 procent goedkoper uit dan wanneer je alle extra content los zou kopen. Met de Season Pass krijg je ter zijner tijd een nieuwe singleplayer-campagne, een nieuw speelbaar personage, drie extra missies en vuurwapens en vijf extra skin. Daarbovenop krijg je ook een nieuwe gamemodus.
Add-on: Rocksmith 2014 - Nummerpack 311 (7,99 euro)
Rocksmith 2014 leert je - tegen betaling - nu drie nummers van de band 311, te weten Amber, Down en Beautiful Disaster.
Demo: Lego The Hobbit
We zitten nu net tussen de releases van de tweede en derde Hobbit-films in. Om je Tolkien-liefde warm te houden, kun je je vermaken met (de demo van) Lego The Hobbit. In de demo krijg je een voorproefje van de Aardmannenstad, waar je de Aardmannenkoning moet verslaan en uit de stad dient te ontsnappen.

Populair Nieuws