Wekelijkse Xbox Live Update - Magic Markers en een astronaut

Article
donderdag, 22 mei 2014 om 18:00
xgn google image
Een traditiegetrouwe Xbox Live Update deze week: één arcadegame en een handjevol (micro-)DLC's. Kunnen jullie raden welke band deze week in het zonnetje wordt gezet door Rocksmith?
Arcade: Max: The Curse of Brotherhood (14,99 euro)
Met deze veelzeggende titel zullen veel broers zich kunnen identificeren (ook als ze niet Max heten). Want het broederschap is soms inderdaad een vloek; als je broertje Felix plotseling een andere wereld in wordt getrokken, bijvoorbeeld. Dan is het aan jou om hem, al platformend, te redden. Je enige hulpmiddel is een Magic Marker, letterlijk en figuurlijk. Of Felix het redden waard is, lees je binnenkort in onze recensie.
Add-on: Call of Duty: Ghosts – Verschillende pakketten (1,99 euro elk)
Zoals bijna elke week zijn er weer verschillende uitbreidingspakketjes voor de multiplayer van Ghosts verschenen. Zo is er nieuwe (anti-)camouflage te koop voor je karakter en wapen, voorzien van bling of neon-kleuren. Daarnaast kan je door de multiplayermappen sprinten als een astronaut. “Een kleine stap voor de mensheid, een grote sprong voor de multiplayer”, volgens Microsoft.
Add-on: Dead or Alive 5 Ultimate – Training Gear Set (17,99 euro)
Wil je de dames van Dead or Alive weer eens in een andere outfit zien? Dan zit je met dit nieuwe pakket gebakken. De DLC bestaat namelijk uit twaalf nieuwe trainingspakjes voor de dames. Wil je liever één nieuw kostuum voor je favoriete dame, dan kan je dat voor 1,99 euro gewoon los kopen.
screenlg1
Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack Cake (11,99 euro)
Ben je hongerig naar Cake? Dan heb je geluk, want je kan nu een paar klassieke Cake-songs op gitaar leren spelen in Rocksmith. En wel de volgende nummers: The Distance, I Will Survive, Never There, Short Skirt/Long Jacket en Stickshifts and Safetybelts. De nummers zijn ook los te koop voor 2,99 euro per stuk.
Rockband add-on