Wekelijkse Xbox Live Update - Lange titels

Article
donderdag, 19 juli 2012 om 14:58
xgn google image
Het zijn slechte weken voor de arme Xbox Live-gebruiker. Net als vorige week zijn er namelijk geen demo’s verschenen en ditmaal moeten we het doen met twee arcadegames. Welke dat zijn, lees je hier.
Het is komkommertijd in gamesland. Je merkt het overal; weinig games, weinig nieuws, weinig demo’s. Voor gamers is er simpelweg weinig. Mocht je toch zo nodig je geld aan onze favoriete hobby willen uitgeven, dan heeft Microsoft deze week twee arcadegames voor je in de aanbieding, die je laten skaten en dungeon crawlen. Helaas niet in één spel. We hebben het over Tony Hawk’s Pro Skater HD en Dungeon Fighter Live: Fall of Hendon Myre. Wij wachten nog op Tony Hawk’s Dungeon Fighter Live: Pro Skater of Hendon Myre.
Arcade: Tony Hawk’s Pro Skater HD (1200 MP)
Tony Hawk is in de gameswereld langzaamaan in verval geraakt. Sinds de huidige generatie consoles wist de beste man niet langer de juiste snaar te raken en bracht hij zijn reputatie met elke game grotere schade toe. Daarom gaat hij nu terug naar de hoogtijdagen met een HD-remake van het veelgeprezen Pro Skater. Ditmaal geen game met een bijgeleverd skateboard of Kinect, maar gewoon een controller. De remake bevat zeven van de beste levels uit Pro Skater 1 en 2 en heeft nieuwe professionals toegevoegd. Verder bestaat de soundtrack voor de helft uit klassieke Pro Skater-tracks en voor de helft uit nieuw materiaal. Zoek je naar een nieuw oud skateboardspel, dan is de keuze snel gemaakt.
Arcade: Dungeon Fighter Live: Fall of Hendon Myre (800 MP)
Dungeon Fighters Live is een spel dat tracht verschillende genres met elkaar te vermengen. Ten eerste kent deze 2D-fighter stevige hack ’n slash-actie, maar daarnaast stelt het dungeon crawlen met andere gamers centraal. Een interessante combinatie die een ongewoon diepe en verslavende ervaring moet bieden. Tegelijkertijd moet het je sociale leven bijschaven, want je kunt zowel online als splitscreen met vier spelers kerkers ontruimen. Klinkt goed! Of het ook daadwerkelijk goed uitpakt, kun je zelf ontdekken op Xbox Live.