3DS eShop update: Wario Land en Theathrythm

Article
donderdag, 19 juli 2012 om 10:00
xgn google image
Drama, drama, drama. We hebben het dan natuurlijk over de zomer in Nederland. Het weer is slecht en in de zomer is het qua grote games altijd maar magertjes. Dus is het behelpen met de wat minder grote titels, zo ook downloadbare 3DS-games. Vandaag weer een update van de 3DS eShop.
Virtual Console
Een grote oude Game Boy titel vinden we vandaag terug als Virtual Console game voor je 3DS, te weten Wario Land II. Voor vijf euro kun je aan de slag met deze klassieke 2D-platformer. In Wario Land II wordt Wario beroofd door de Black Sugar Gang terwijl hij zelf een uiltje knapt. Help Wario door de levels van Wario Land II heen om zijn gestolen rijkdom terug te vinden.
3DS Add-On Content
In de eShop update van vorige week konden jullie al lezen dat er voor Theathrythm: Final Fantasy nog voor de release van de game al extra tracks te downloaden waren, zodat je daar onmiddellijk mee aan de slag kon wanneer je de game de volgende dag zou aanschaffen. Inmiddels ligt het spel een weekje in de schappen en zijn er nog een paar tracks achterop gekomen ter download:
  • The Dalmasca Estersand (FF12)
  • Dungeon (FF02)
  • Etro's Champion (FF13-2)
  • Battle (FF06)
Evenals de andere tracks kosten ook deze een euro per stuk.

Populair Nieuws