Wekelijkse Xbox Live Update - Goldeneye 007: Reloaded demo

Article
donderdag, 08 december 2011 om 16:00
xgn google image
Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben, houdt Microsoft zich op het moment vooral bezig met het nieuwe Xbox 360 dashboard. Daardoor is er weinig nieuws op Xbox Live.
Het is een korte Xbox Live Update deze week, want er is bijzonder weinig te beleven. Een nieuw demootje en dat is het. Dat betekent niet dat de mensen bij Microsoft in slaap zijn gevallen, want het lanceren van een nieuw dashboard zorgt ongetwijfeld voor de nodige stress. Het is dan ook niet gek dat er geen nieuwe games zijn verschenen; waarschijnlijk heeft niemand daar aandacht voor. Het valt te hopen dat er volgende week meer te vinden valt om deze rubriek mee te vullen.
Demo: Goldeneye 007: Reloaded
De remake van een remake Goldeney 007 krijgt nu, ruwweg een maand na de officiële release, een demo om zo hopelijk nog wat spelers over de streep te trekken. De recensie van de game hebben wij natuurlijk al een tijdje geleden geschreven en met een 5,5 waren we niet bijster enthousiast. Sebastiaan merkte op dat de game gewoon te vaak geport is om nog acceptabel te zijn, zo blijkt uit de slechte animaties en achterhaalde graphics. Geloof je hem niet op z’n woord? Dan kun je nu voor even in de huid van James ‘007’ Bond middels de demo en een eigen oordeel vellen.
App: Xbox Live iOS App
Samen met het nieuwe Xbox Live Dashboard heeft Microsoft ook een speciale gratis app gelanceerd om ook vanaf je mobiele telefoon op Xbox Live te kunnen. De app is via iTunes Store te downloaden en biedt onder andere de mogelijkheid om berichten te ontvangen en versturen van en naar je vrienden, vrienden uit te nodigen, je avatar aan te passen en je achievements te bekijken. Voor de echte Xbox-verslaafde is dit dus een app die je niet mag missen!

Populair Nieuws