3DS eShop update: Pullblox en Blaster Master

Article
donderdag, 08 december 2011 om 14:37
xgn google image
Deze donderdag vinden we in Nintendo's eShop voor de 3DS vijf nieuwe titels. Benieuwd of er iets voor je tussen zit? Hier is het overzicht.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd.
3DS Ware:
Pullblox is een echte puzzelgame waarbij het constant draait om, zoals de naam al enigszins doet vermoeden, blokken te trekken en duwen naar een bepaalde positie. Je kunt onder andere je eigen puzzels maken en delen.
  • Pullblox kost zes euro.
Virtual Console:
Voor de Virtual Console vinden we deze week Blaster Master: Enemy Below terug. Deze game, die stamt van de Game Boy Color, laat je in actievolle 2D-levels je vijanden bestrijden.
  • Blaster Master: Enemy Below is verkrijgbaar voor vijf euro.
DSiWare:
Betreffende DSiWare kunnen we vandaag drie titels toevoegen aan de eShop. Dat zijn Bloons TD 3, Christmas Wonderland en het ludieke Crazy Hamster. In Bloons TD 3 moet je ervoor zorgen dat de balonnen niet ontsnappen. Het spel bevat maar liefst vijftig verschillende levels.
Net als Pullblox is ook Christmas Wonderland een echte puzzelgame. Maar dan in het stijltje van Kerst uiteraard. De kerstman moet alles nog in orde krijgen met pakjes en al voor Kerst, maar de tijd begint te dringen... Ten slotte is er dus ook nog Crazy Hamster. In deze actiegame, waarin uiteraard een hamster centraal staat, wordt je reactievermogen getest.
  • Bloons TD 3 kun je aanschaffen voor vijf euro; Christmas Wonderland kost acht euro en voor slechts twee euro heb je Crazy Hamster in je bezit.

Populair Nieuws