Wekelijkse Xbox Live Update - Feest!

Article
vrijdag, 24 augustus 2012 om 10:54
xgn google image
Eindelijk! We hebben weer eens een week te pakken met heerlijk veel content op Microsofts Xbox Live. Wat er allemaal verschenen is, lees je hier.
We zouden het bijna een ‘overvloed’ noemen, de hoeveelheid games en demo’s die op het netwerk is verschenen. The Expendables 2, NHL13, Counter-Strike, het is er allemaal. Als het weer dus definitief omslaat en wederom uitsluitend regen produceert, zitten Xbox 360-bezitters gebakken. Maar voordat jullie massaal de consoles aanslingeren: laat ons jullie informeren over al het goeds dat is verschenen!
Arcade: The Expendables 2 (1200 MP)
The Expendables 2 ligt eindelijk in de winkels en laat actiehelden ver na hun top nogmaals de macho uithangen. Als jij dat ook wilt, dan is deze game perfect. Het spel volgt vier Expendables, Barney, Gunnar, Caesar en Yin-Yang, die een ontvoerde miljardair trachten te redden. Een routine klus, totdat ‘alle hel losbreekt’. Klinkt als de gemiddelde actiefilm natuurlijk, maar deze videogame heeft als voordeel dat je heerlijk met vier spelers co-op kunt spelen. En dat is altijd goed.
Arcade: Jojo’s Bizarre Adventure HD (1600 MP)
Jojo kwam al in 1999 uit in de arcadehallen. Het spel bleek al gauw populair genoeg voor ports naar de PlayStation 1 en SEGA Dreamcast en nu doet de titel eindelijk de Xbox 360 aan. Om dit te vieren heeft het spel en flinke grafische update gekregen, hoewel het oude uiterlijk met een druk op de knop beschikbaar is. Verder moet de fighter vele online mogelijkheden krijgen om spelers over de hele wereld te domineren. Klinkt goed, maar of het ook daadwerkelijk een bizar avontuur is mag jij bepalen.
Arcade: Counter-Strike: Global Offence (1200 MP)
Counter-Strike wil teruggaan naar de klassieke game die zoveel schoolcarrières heeft verpest. Met meer dan 45 wapens, vele mappen en spelmodi, gecombineerd met nieuwe visuals en leaderboards moet het spel datzelfde gevoel nogmaals opwekken. Mocht je zat zijn van Battlefield en Call of Duty en lijkt het vliegwerk van Hybrid je niets, dan is dit wellicht de shooter waar je op heb gewacht.
Demo: NHL 13
Vorige week was het nog NFL 13 en deze week is de drielettertitel NHL 13. Dat kan maar op één ding gaan: sport. IJshockey welteverstaan. Misschien niet zo spannend, aangezien het spel elk jaar verschijnt, maar de makers verzekeren ons dat er genoeg reden is om de demo meteen te downloaden. Het spel introduceert namelijk ‘True Performance Skating’, waarmee het spel realistischer moet overkomen. Kenners, vertel ons alsjeblieft of dit waar is!
Demo: Call of Duty: Modern Warfare 3 (singleplayer)
Het spel is al maanden uit en het volgende deel in de serie zit er alweer aan te komen, maar dat maakt Activision niets uit: het bedrijf komt alsnog met de demo van Modern Warfare 3. De multiplayer wordt buiten beschouwing gelaten, waardoor de demo zich enkel richt op de ongetwijfeld minder gespeelde singleplayer. Dat wordt heel veel schieten op die vervelende Russen en je af laten leiden door alle explosies.
Demo: Sleeping Dogs
Als laatste is Sleeping Dogs afgelopen week verschenen. Zowel de game als de demo, zodat twijfelende spelers over de streep getrokken kunnen worden. Jij speelt undercoveragent Wei Shen, die een levensgevaarlijke organisatie binnendringt om deze van binnenuit te vernietigen. Dat levert een zeer tof verhaal en prima gameplay op, zo blijkt uit onze recensie. Met een 8,0 ben je eigenlijk verplicht de demo in ieder geval te downloaden. Tenzij je de game al het gekocht. Aan jou de keuze.

Populair Nieuws