Wekelijkse Xbox Live Update - Een gebalanceerde mix

  Deze week staan een evenwichtige collectie van twee arcadegames, twee uitbreidingen en een demo voor ons klaar. Wil je meer weten? Lees dan verder!

  Voor gamers is het een prima week op Xbox Live Arcade. Zo is namelijk een downloadbare Sud1 51-game verschenen, de man achter geweldige games als Lollipop Chainsaw en No More Heroes. Zijn spellen zijn zonder uitzondering bijzonder te noemen. Verder krijgen fans van Dishonored een nieuwe uitbreiding voor hun kiezen en gitaarhelden mogen aan de slag met een aantal nieuwe rockende tracks in Rocksmith. Klinkt goed!

  Arcade: Black Knight Sword (800 MP)
  Deze eerste game is afkomstig van de prettige gestoorde Suda 51, die gamers keer op keer weet te verbazen met bijzondere – en vaak flink macabere – creaties. Black Knight Sword is niet anders. De game neemt je mee op een klassiek fabel, waarin een koene ridder zich een weg door talloze monsters vecht om de prinses te… vermoorden. Oké, helemaal een klassiek verhaal is het niet, maar juist daarom wel erg leuk. Voor platformfans lijkt dit in ieder geval verplichte kost te zijn.

  Arcade: Mensa Academy (800 MP)
  Ben jij een echte slimmerik, of had je dat altijd al willen zijn, dan is dit wellicht de game voor jou. Mensa Academy schotelt je namelijk meer dan honderd puzzels voor die bedoeld zijn om je hersenen te trainen in gebieden als logica, taal en beeld. Het spel heeft ondersteuning van Mensa, een internationale organisatie van en voor mensen met bijzonder hoge IQ’s. Of het spel van de game een onderdeel van de toelatingseis zal worden, is niet bekend.

  Add-on: Rocksmith – Metal Rock Pack (1600 MP)
  Rockers, opgelet: vanaf nu kun je een aantal zeer vette nummers van een aantal zeer bekende metalbands op gitaar leren spelen. Dit pakket biedt de volgende nummers en artiesten: “I Hate Everything About You” van Three Days Grace, “Public Enemy No. 1” van Megadeth, “Bring Me To Life” van Evenescence, “Redneck” van Lamb of God, “The Beast and the Harlot”, “Afterlife” en “Nightmare” van Avenged Sevenfold en tot slot “Breaking the Law”, “Painkiller” en “Living After Midnight” van Judas Priest. Zeer vette band dus, al is een belangrijke vraag: waar is Slayer? Je kunt nooit genoeg Slayer hebben!

  Add-on: Dishonored - Dunwall City Trials (400 MP)
  Deze uitbreiding voor Dishonored laat je de wereld van The Outsider betreden, waar je vaardigheden flink op de test worden gezet. Je zult moeten sluipen, vechten en bewegen zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. In totaal krijg je 10 verschillende kaarten met allerlei uitdagingen voorgeschoteld, waarmee je helemaal los kunt gaan. Mocht je nog geen genoeg hebben van het geweldige Dishonored, dan kan deze uitbreiding je speeltijd nog wat verder uitrekken.

  Demo: Carrier Command: Gaea Mission
  Carrier Command: Geae Mission ligt al een tijdje in de winkels en wist op ons geen positieve indruk achter te laten, zo blijkt uit de pijnlijke 4,5 in de recensie. Mocht je ons om welke reden dan ook niet geloven, dan kun je middels deze demo zelf zien of wij het bij het rechte eind hebben. Wat ons betreft kun je deze RTS in ieder geval in zijn geheel overslaan.

  Black Knight Sword

  Verkijgbaar vanaf 12 december 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.