Wekelijkse Xbox Live Update - Ballen!

Article
donderdag, 05 april 2012 om 19:30
xgn google image
Deze week mogen we maar liefst drie nieuw arcadegames verwelkomen. Hoewel er verder weinig nieuwigheden verschenen zijn, kunnen we het daardoor toch een prima week noemen.
Er is de afgelopen dagen een mooie variatie aan games verschenen, van South Park tot honkbal tot pinbal. We kunnen dus veilig stellen dat het overkoepelende thema ‘ballen’ is (aangezien die in South Park ongetwijfeld ook genoeg langskomen). Dat maakt de volgende vraag een inkoppertje: heb jij de ballen om een van deze games aan te schaffen? Mocht je nog twijfelen, dan hebben we hieronder een mooie uiteenzetting van de verschenen games voor je. Snel lezen dus!
Arcade: Diabolical Pitch (800 MP)
Een duivelse worp, een groter compliment kan een professioneel pitcher niet krijgen. Toch is het niet al te fijn om een dergelijke gave te hebben, gezien de situatie waarin de held van Diabolical Pitch zich bevindt. Hij moet namelijk zijn biotische – en daardoor ontzettend krachtige – arm gebruiken om te overleven in een duister, vervallen amusementpark. Ballen gooien voor gevorderden, dus. Waarom je zijn krachtige arm niet gewoon gebruikt om de vijanden in het gezicht te dreunen, is ons echter niet bekend. Om dat uit te vinden, zul je het spel moeten downloaden.
Arcade: The Pinball Arcade (800 MP)
Jawel, voor het eerst kunnen we écht flipperen op de Xbox 360! Eindelijk! Maar hoe gaat dat in zijn werk? Een snelle test later blijkt het om valse beloftes te gaan; je flippert nog altijd gewoon met je controller. Erg jammer natuurlijk, maar The Pinball Arcade komt desondanks in de buurt. Het biedt namelijk de beste tafels van verschillende klassieke pinball-games. Veel van die klassiekers zul je nu nog niet vinden, aangezien het spel op het moment slechts vier tafels bevat. Gestaag moet dat aantal echter vergroot worden, dus houd deze game in de gaten!
Arcade: South Park: Tenorman’s Revenge (800 MP)
Kun je niet wachten op de aankomende South Park-RPG? Dan hebben wij een ideale zoethouder voor je: South Park: Tenorman’s Revenge. In deze sidescrollende platformer is het jouw taak om je favoriete helden uit de populaire serie te helpen in hun gevecht tegen de duivelse Scott Tenorman. Het is mogelijk om het spel met een vriend te spelen door middel van een handig drop-in/drop-out co-op systeem, waarmee je zowel lokaal als een team kunt strijden. Of het een must-have voor de fan is, zal binnenkort blijken.

Populair Nieuws