Wekelijkse Xbox Live Update - Alan Wake's American Nightmare

Article
donderdag, 23 februari 2012 om 10:45
xgn google image
Xbox Live draait deze week voornamelijk om één game waar velen van jullie waarschijnlijk lang naar hebben uitgekeken. We hebben het natuurlijk over Alan Wake’s American Nightmare!
Het is alweer week twee van de Xbox Live House Party en deze week staat het vervolg op Alan Wake centraal. Gaat de schrijver het avontuur overleven en de strijd met zijn anti-zelf overleven? Verder is er voor eenieder die niet op wintersport kon gaan een demo van de langverwachte snowboard-game SSX. Als je dan nog niet genoeg beweging hebt gehad, kun je aan de slag met de demo van Zumba om de nodige calorieën ter verbranden.
Arcade: Alan Wake’s American Nightmare (1200 MP)
In het vervolg op Alan Wake neem je het op tegen de geheimzinnige en duivelse Mr. Scratch. Hij moet ons weer een spannend avontuur brengen vol moord, spanning en sensatie. Microsoft noemt dit deel zowel een must voor fans als nieuwkomers, dus iedereen kan er mee uit de voeten. Heb je niet zoveel met verhaalgedreven ervaringen, dan kun je aan de slag met de Arcade-modus, waarin je golven vijanden moet zien te overleven. Dat doe je natuurlijk door de ‘Fight with Light’ techniek te gebruiken. Genoeg te doen dus! Verwacht van ons zeer binnenkort het eindoordeel over deze veelbelovende game.
Demo: SSX
SSX is terug. En hoe! De nieuwe snowboard-sensatie biedt ons bergen aan content om lekker van af te scheuren. In deze demo neem je de rol aan van Zoe Payne en kun je een tutorial in de Rocky Mountains volgen. Daarnaast zijn er de modi Race it en Trick it beschikbaar om van te genieten. Je kunt zelfs tijden vergelijken met je vrienden! Bovendien kun je het personage Mac Frase ontgrendelen door een demo-uitnodiging naar een vriend te sturen. Ook leuk om te weten: vanmiddag zit een aantal gelukkige XGN-leden bij Electronic Arts om de game te spelen, die ze tevens gratis mee naar huis krijgen. Lucky basterds!
Demo: Zumba Fitness: Rush
Het is weer tijd om helemaal los te gaan, want de demo van Zumba Fitness: Rush is verschenen! Laat jezelf nu lekker zweten op muziek van artiesten Pitbull en train je lichaam helemaal af met 42 nieuwe routines. Natuurlijk doe je dit alles met Kinect- en stem-ondersteuning. Ben je het even zat, dan kun je je virtuele trainer de huid volschelden. Nog niet overtuigd? Download dan eerst de demo en kom erachter of Zumba iets voor jou is.

Populair Nieuws